Jump to content

crackjackhack

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About crackjackhack

  • Rank
    Private
  1. Worked for me like a charm, added the new repo on git for the same. https://github.com/rajverma1985/Alienware-15R4-Catalina Thanks for your help man! appreciate it.
  2. Thanks for the reply, although i sorted out the ssd issue and i have a gsyc panel in which i can't disable nvidia card. now i'm trying out catalina install but during the install i was getting this error in the attachment. Any help on this will be greatly appreciated. I have tried the same clover but it doesn't work. My present clover files are attached as well. EFI.zip
  3. Hey guys for some reason my high sierra install throws an error when i start to copy stuff from my samsung nvme PM 981 to hynix PC300. Smasung has windows 10 and hynix has High sierra. The thing is without the the kernel and kext to patch the samsung drive shows and hynix doesn't and post install if i remove it then no boot situation happens. So basically everything works, all drives detected etc but copy throws kernel panic on me. attaching my debug files just in case. Any help on this will be much apprecaited, i have been trying to fix this for more thank 6 months now. KP looks like this. *** Panic Report *** panic(cpu 0 caller 0xffffff7f9f4b2e2b): nvme: " NVMe: Command timed-out and request found in the completion queue \n"@/BuildRoot/Library/Caches/com.apple.xbs/Sources/IONVMeFamily/IONVMeFamily-356.71.1/IONVMeController.cpp:5184 Backtrace (CPU 0), Frame : Return Address 0xffffffa3db22bb60 : 0xffffff801ca6bf96 0xffffffa3db22bbb0 : 0xffffff801cb95354 0xffffffa3db22bbf0 : 0xffffff801cb875e4 0xffffffa3db22bc60 : 0xffffff801ca1dfb0 0xffffffa3db22bc80 : 0xffffff801ca6ba0c 0xffffffa3db22bdb0 : 0xffffff801ca6b7cc 0xffffffa3db22be10 : 0xffffff7f9f4b2e2b 0xffffffa3db22be30 : 0xffffff801d09ee9c 0xffffffa3db22bea0 : 0xffffff801d09edc6 0xffffffa3db22bed0 : 0xffffff801caa5b74 0xffffffa3db22bf40 : 0xffffff801caa56d5 0xffffffa3db22bfa0 : 0xffffff801ca1d557 Kernel Extensions in backtrace: com.apple.iokit.IONVMeFamily(2.1)[1170C79B-9E09-3CD3-970B-C419EBF9037F]@0xffffff7f9f49e000->0xffffff7f9f4ddfff dependency: com.apple.driver.AppleMobileFileIntegrity(1.0.5)[57C2F4A7-C866-3BD5-ADD1-C85BC4C4A5A5]@0xffffff7f9dd81000 dependency: com.apple.iokit.IOPCIFamily(2.9)[9C640A56-0FCC-39B4-B469-31F6ED15228E]@0xffffff7f9d254000 dependency: com.apple.driver.AppleEFINVRAM(2.1)[F35A52E2-CF80-3BA9-92B5-25EFE216094F]@0xffffff7f9f493000 dependency: com.apple.iokit.IOStorageFamily(2.1)[F27A8A2A-6662-3608-83BD-415037509E01]@0xffffff7f9d29f000 dependency: com.apple.iokit.IOReportFamily(31)[D2F2FBDF-4EE4-38BA-99F5-B699F886F413]@0xffffff7f9f432000 debug_28235.zip
  4. Thanks for the quick reply, I have tried to using ALC but it never seems to work so one of the guys "insanedeepak" helped me on git on the same topic well, the speakers started working after that but then headphones etc never work. Also, i have an alienware 15. Also, can you tell me if its a good idea to install OS mojave cos i have heard that people do not have GPU acceleration on Mojave.
  5. Hello I have been trying to get OSX installed on my Alienware 15R4 for quite some time. It is successfully installed and i'm actually posting this very post using the same. There are a couple of problems though. This install has issues such as the nvme kernel panic issue. I have tried following multiple posts but it doesn't help. I have tried multiple ssd patches none of them work. Present config that i have is mentioned below: Alienware 15r4 i7 8750H , 32gb RAM, GTX1070OC, gsync display 120hz, 2ssd's(Hynix301 and samsung 981), 1TB SATA(only used for data). OSX is installed on Hynix partition and Windows is installed on samsung. Error that i whilst i try to copy files from samsung ssd to hynix ssd is mentioned below: >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Start of MEssage<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< *** Panic Report *** panic(cpu 2 caller 0xffffff7f97390e2b): nvme: " NVMe: Command timed-out and request found in the completion queue\n"@/BuildRoot/Library/Caches/com.apple.xbs/Sources/IONVMeFamily/IONVMeFamily-356.71.1/IONVMeController.cpp:5184 Backtrace (CPU 2), Frame : Return Address 0xffffffa3d2f7bb60 : 0xffffff8014a6d1c6 0xffffffa3d2f7bbb0 : 0xffffff8014b95a74 0xffffffa3d2f7bbf0 : 0xffffff8014b87d44 0xffffffa3d2f7bc60 : 0xffffff8014a1f1e0 0xffffffa3d2f7bc80 : 0xffffff8014a6cc3c 0xffffffa3d2f7bdb0 : 0xffffff8014a6c9fc 0xffffffa3d2f7be10 : 0xffffff7f97390e2b  0xffffffa3d2f7be30 : 0xffffff801509eb7c 0xffffffa3d2f7bea0 : 0xffffff801509eaa6 0xffffffa3d2f7bed0 : 0xffffff8014aa6624 0xffffffa3d2f7bf40 : 0xffffff8014aa6185 0xffffffa3d2f7bfa0 : 0xffffff8014a1e557 Kernel Extensions in backtrace: com.apple.iokit.IONVMeFamily(2.1)[1170C79B-9E09-3CD3-970B-C419EBF9037F]@0xffffff7f9737c000->0xffffff7f973bbfff dependency: com.apple.driver.AppleMobileFileIntegrity(1.0.5)[9AC0F895-00AA-35E6-A561-4FF35C9281B8]@0xffffff7f95d37000 dependency: com.apple.iokit.IOPCIFamily(2.9)[70EA0775-DFBE-3132-9001-F5A9C20D0CF3]@0xffffff7f95294000 dependency: com.apple.driver.AppleEFINVRAM(2.1)[F35A52E2-CF80-3BA9-92B5-25EFE216094F]@0xffffff7f97371000 dependency: com.apple.iokit.IOStorageFamily(2.1)[F27A8A2A-6662-3608-83BD-415037509E01]@0xffffff7f960de000 dependency: com.apple.iokit.IOReportFamily(31)[D2F2FBDF-4EE4-38BA-99F5-B699F886F413]@0xffffff7f97330000 BSD process name corresponding to current thread: kernel_task Boot args: -lilubeta kext-dev-mode=1 -wegbeta -alcbeta  Mac OS version: 17G6030 Kernel version: Darwin Kernel Version 17.7.0: Wed Feb 27 00:43:23 PST 2019; root:xnu-4570.71.35~1/RELEASE_X86_64 Kernel UUID: E385ABD9-67BA-3CA7-9436-8F52D9C5634C Kernel slide: 0x0000000014800000 Kernel text base: 0xffffff8014a00000 __HIB text base: 0xffffff8014900000 System model name: MacBookPro14,3 (Mac-551B86E5744E2388) System uptime in nanoseconds: 96990501825 last loaded kext at 10228475039: com.nvidia.CUDA 1.1.0 (addr 0xffffff7f95f18000, size 12288) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<EOM>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>. This is one of the problems, secondly i do not have my headphone jack working at all only speakers work. I'm also attaching my debug files if someone can please take a look and guide me as to what is needed. Thanks much!! debug_28235.zip
×
×
  • Create New...