Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'logo'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi guys, I finally installed Mavericks on my HP Pavillon Dm1-4136sf (with AMD E450 processor) When I start my pc with no bootflags, it will loop reboot. If I type the bootflags PCIRootUID=1, PCIRootUID=0 or -legacy, it displays the apple logo screen (with no spinning wheel). If I do the same thing in verbose mode, it displays text lines at high speed, and then the screen go black. Of I course I tried other combination of boot flags. I already had this problem when trying to install Mavericks, and I solved it by modifying the mach_kernel. (Check this post for more info : https://osxlatitude.com/index.php?/topic/6330-stuck-at-apple-logo-no-spinning-wheel/) I was wondering if the mach_kernel used to boot Mavericks is the same than the one which was used for the installation boot. If it is the case how could I do to make it boot ? And if it is not how could I do to install this mach_kernel in the main hard drive ? Thank you for your time.
×
×
  • Create New...