Jump to content
dctacsi

[SOLVED] Dell E7440 display and sound problem

Recommended Posts

Hi everybody,

 

After updating, a kexts fell a bit ... :(

At the moment I noticed that picture quality is terrible and does not recognize a sound card.

 

On the attached pictures, you can see a kext and what kind of image you are currently looking for.

 

What you need to know: I use a Dell E7440, A21 BIOS, E7440_A21 kext package with a 4411 clover.

 

Can anyone help me with what I can do?

post-95260-0-01973700-1519652086_thumb.png

post-95260-0-07150100-1519653755_thumb.png

post-95260-0-95969300-1519653763_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Replace kext with this one  AppleHDA_ALC292.kext.zip

Repair permission and rebuild cache

 

Graphics issue could be due to you having duplicate kext in /E/C/k/Other and /L/E

If they're not in the LE folder, you should keep them in /E/C/kexts/Other

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have not found any duplication at this time, and I have tried to reinstall the file as "AppleHDA_ALC292.kext" attached to it as an attachment, but nothing ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have these in /E/C/kexts/Other and in /Library/Extensions. I call that duplicates

ACPIBatteryManager

FakePCIID

FakePCIID_XHCIMux

FakePCIID_Intel_HD_Graphics

IntelMausiEthernet

VoodooPS2ControllerR6

FakeSMC

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks to a lot of help from Jake Lo, now the sound and the display work perfectly well!

Thank you very much for your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×