Jump to content
jbrdelaneffe

Dell 5580 status

Recommended Posts

Hello,

 

I've installed successfully Mojave 10.14.6 on my 5580, but getting a few issues:

 

1. I have no sound.

2. When I plug my external 4K monitor, the PC reboot.....

3. No wifi ( I'm still waiting for my new card)

 

Can you guy please help me fix them.

 

PJ my debugFile & EFI. ( I boot from config_tst)

 

Thanks a lot

EFI.zip debug_9697.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just added audio and HDMI patch to your Config file. That should not disable your keyboard and mouse.

If you added AppleALC and still no audio, try changing the layout-id to 13 or 56, found under properties of Config file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK Jack, I'm understand, it's another point, for installation, I use Logitec USB keyboard and mouse ( with usb Logitech stick) and i'it ok, but when I wand to use inrégrated keyboard and trackpad from 5580 it's not working.

Otherwize, sound are ok now ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...