Jump to content

E7450: unable to re-install Big Sur 11.4


asadal12
 Share

Recommended Posts

I used big sur before. this time i was reinstalling on external hard drive. after installation from usb setup completes and i boot into open core and select mac os installer . this happens i am using this efi . opencore 0.6.9. BIG sur one. now whenever i boot into opencore it directly pops this screen without letting me choose. help will be appriciated

my laptop is dell latitude e7450 intel wifi

WhatsApp Image 2021-06-15 at 11.38.40 PM.jpeg

i am installing BIG Sur 11.4

Link to comment
Share on other sites

config.plist.zipthanks. so I got it to work . I disabled Securebootmodel from OpenCore Configurator by going to misc->security->securebootmodel. I updated to OpenCore 0.7.1 by replacing bootx64 and opencore.efi .updated lilu and whatever green kext to latest. it works perfectly now .intel wifi config(your OC 0.6.9 bootlick used) . but booting takes a lot of time .havnt tested FaceTime. etc

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...