Jump to content

Amaleic

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Amaleic

  1. Hi guys. I am looking for an internal LTE adapter for my e6230. I currently have Catalina installed, but I will be reinstalling High Sierra soon.
    I would like to get a list of compatible WWAN adapters or can you recommend the most stable one with good signal strength.
    Thank you.

  2. Thanks for the answer, Hervé. Why don't I have a "battery health" button? I've seen tutorials where people have solved this problem by simply disabling this feature?
    Have I installed kext correctly?

     

    P.S.: The seller from whom I bought the battery sent an instruction, which says that the first time you need to charge the battery for 6-12 hours, then wait for a 3% charge level, and then reconnect the charger and charge again to 100%. Thus, the battery will gain full capacity and the system will correctly display the charge level. I was unable to charge the battery on macOS Catalina because the new battery had 88% charge and was not charging.

  3. Hello everyone. I need help with my e6230 and new high capacity battery. I have been using a laptop without a battery for about a year and I uninstalled acpibatterymanager.kext at Hervé's advice. Yesterday I bought a new battery and added the kext to clover/kexts/other folder but it didn't appear in the list of installed kext. The battery is displayed in the system and shows percentages, but I cannot charge the battery more than 80% and I do not have the "battery health" button in the power settings. Can you please tell me how to turn off the limitation of the battery charge?

    Thank you.IMG_20210514_151840_312.thumb.jpg.de322df29fea05fe1165ee965eb4ffa1.jpg

  4. Hello, guys I have a problem with my Dell Latitude E6230. System freezes after wake up (not always).

    Please, check my debug file. And tell me, did i install the system correctly?

    I used this instruction, but placed generated ssdt.aml and ssdt.dsl into /EFI/CLOVER/ACPI/patched

     

    I'm running Clover r5119

    My specs:

    - BIOS A20 with SSD set to AHCI mode

    - Intel i5-3320M

    - 8GB DDR3L-1600 RAM

    - no battery

     

    Here is the result of pmset -g and ls /var/vm :

     

    pmset -g                    
    System-wide power settings:
    Currently in use:
     standbydelaylow      4200
     standby              1
     womp                 1
     hibernatefile        /var/vm/sleepimage
     powernap             1
     halfdim              1
     networkoversleep     0
     disksleep            10
     standbydelayhigh     4200
     sleep                45
     autopoweroffdelay    259200
     hibernatemode        3
     autopoweroff         1
     ttyskeepawake        1
     displaysleep         45
     highstandbythreshold 50
     lidwake              1
    ls -la /var/vm
    total 2048
    drwxr-xr-x   4 root  wheel      128 Aug 26 17:36 .
    drwxr-xr-x  27 root  wheel      864 Aug 25 23:02 ..
    -rw-------   1 root  wheel  1048576 Aug 27 04:14 kernelcore
    -rw-r--r--   1 root  wheel        0 Aug 25 23:23 sleepimage

     

    debug_15858.zip

×
×
  • Create New...