Jump to content

osxosx

Members
  • Content Count

    95
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by osxosx

  1. I have got two memory-sticks at Slot 1 and Slot 2. May it be an MemoryFix-Issue issue (currently no such efi-file at drivers64 in use)?
  2. This is the currently used EFI-Folder, it - is updated to Clover v4844 - is optimized for HD5450 graphics - includes preboot.log and - "origin"-Folder - boots ElCapitan perfectly (IMHO) at 755 May someone give me advice what to change / add / remove / ... to get a working EFI-Folder for Installing HighSierra? Many thanks! EFI_755_stuck-at-plus.zip
  3. Hello, does someone know the different files from 780 to use for 755? I tried to use harddisk from 780 to boot at 755 but without success. 780 works great. BIOS at 755 is A22. Tried these Essentials but with current AppleALC and Lilu-Versions: https://www.insanelymac.com/forum/topic/332512-guide-macos-high-sierra-1013-dell-optiplex-780-760-755-790-990/?do=findComment&comment=2598770 It`s a 10.13.6-System
  4. Any solutions to get stereo-Sound at Headphones with Alc283? Speaker are working in stereo! At headphone left signal is heard at left and right channel and right signal is heard al left and right channel. Using Mirone-patched kext and tried Loyout-ID 3 and 11 - both has mono-sound at headphone. Under Linux headphone-jack is stereo.
  5. There is System stuck after "++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++" with 10.13.4 installer and KP with 10.12.4 installer. Attached - to be shure if right - my modified clover without any Aptio-fixes but EmuVar-driver. clover-herve-t904.zip
  6. Thanks for this hint! I will write few information there.
  7. I think from macOS installer (booting from USB-Stick) !?!
  8. It is booting from Installer, so can there be a prelink cache? Still KP only booting with -v and debug.
  9. I did not know how to say it correctly: I always took only one of them together with emuvars and then always only one of them without emuvars... I have a CSM option. Should I try to enable/disable it and try all these 8 options again?
  10. Now I tried all possibilities with all 4 Memory-Fix driver toegether | and not with emuvar-driver. No success. May there be a way to force legacy boot, because system always takes EFI boot and I did not reach to boot in legacy?
  11. It seems this is only another platform to get patched DSDT files. These I already have. And no one at OLRILA seems to have hacked a T904.
  12. USB-Stick created with Media-Creator-Script.
  13. No, drive is internal SSD and not encrypted. BIOS is Phoenix "SECURE BIOS" Bios offers "Intel Management Engine BIOS Extensions" ... Do You know more about this? Sometimes boot stucks here:
  14. Thanks for this advice! New KP seems to give more information:
  15. Attached You can find my current CLOVER-Folder, maybe You can check where may be errors or which drivers I should take or not or which kexts? - deleted - no more space -
  16. Yes I tried theses options without success. I always get KP.
  17. * I meant Clover installer. No, macOS installer still causes KP. The first is when trying 10.12.4 the 2nd 10.13.4
  18. Now I reached installing Clover v4452 with Your installer, thanks! Config has been newly configured, FixHeaders checked. But it did not solve my problem. Still KP.
  19. This is my new generated config: config.zip
  20. unfortunately i can not install clover the installer way ... can you please send me the ISO of this clover-version? ok, i will modify the config at another book and upload new files.
  21. Again the question: What happens? Can anyone explain the cause of the shown KP?
×
×
  • Create New...