Jump to content

osxosx

Members
  • Content Count

    98
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by osxosx

  1. Removed OsxAptioFixDrv-64.efi but still KP.
  2. Anyone has Asus ZenBook UX31A UX21A running with working microphone or does it not work at all?
  3. This is my CLOVER-Folder. Please see attached a more meaningful picture. Sorry for bad quality! clover.zip
  4. Where are the System-Boot stuck Infos stored? (As Hervé told me it seems not to be a KP.)
  5. No success: There are no old versions installed, I have checked this. Rebuilded cache. After exchanging Lilu 1.1.7 with Lilu 1.2.1 i get KP.
  6. Unfortunately I can not upgrade one of these Kexts to 1.2.x Versions: - AppleALC - Lilu - FakeSMC I am always getting kernel-Panic. System is Xiaomi Air 13 (2016 Version). So I am still at HighSierra 10.13.1 because 10.13.2 needs newer versions. Does anyone know something about this Issue or requirements of other Kexts I maybe have to check?
  7. Does anyone know something about this one: Azurewave AW-CB160H
  8. Does there exist a compatible Mini-PCI-Express WIFI Card Model with MHF4 / IPEX4 connectors?
  9. Yes, CodecCommander-kext from Mirones package has been installed.
  10. Does anyone know how to get Microphone working at ASUS Zenbook UX21A / UX31A? With Mirones AppleHDA Patcher v1.8 "ALC269VB v3" Sound works but Microphone not. Under Linux Microphone works.
  11. Does anyone know how to get Microphone and Shutdown Fix for ASUS Notebook Mainboard X55VD at macOS 10.13.2 High Sierra? My Model is a R503V. I have tried Rehabmans MaciASL Shutdown Fixes 1 and 2, Clover "Shutdown Fix" (v4369). Sound is working, but Microphone not. Under Linux Microphone works.
  12. At E6500 with Intel Corporation Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics Controller will there be Graphics Acceleration possible?
  13. If no one else got this card running it seems so ...
  14. Yes and No: Yes, because of this I wrote here, hoped to get help finding the correct settings. No, thats the wrong stuff! The stuff You mentioned works perfectly für the PCI-Express card, which I am using, too. But NOT for the PCI card which this Topic is about!
  15. No, not the config and none of the 15 (I also tried Shrike) options work.
  16. Many Thanks, Herve! Unfortunately Accelleration still does not work. I will try all the FB-Names tomorrow. Please see attached my config. Edit: I am at Sierra at the Moment! config.zip
  17. Yes, you are right ... now i have sent the IOreg to You (PM). Thanks!
  18. Oh ... I do not know how to do it ... Card-ID= Vendor / Device-ID? The only thing i can imagine is to put a maching string to this section: <string>IOAccelerator</string> <key>IOPCIMatch</key> <string>0x67381002 0x67391002 0x67201002 0x67221002</string> But I do not know how to get the correct string ... From DPCI-Manager i got: 1002, 68F9, 1787, 2291, Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI], Cedar [Radeon HD 5000/6000/7350/8350 Series] 1002, AA68, 1787, AA68, Adv
  19. In the meantime i have tried all possible options from "Douc" to "Orangutan" but no succes. Still no accelleration ... No possibility that maybe I am using a wrong DSDT? Maybe someone may take a look at the one i am using? dsdt_HD5450-PCI_try.zip
  20. I do not know what exactly to search at IOreg ... Maybe this??
  21. I am searching for DSDT and config to use a PCI (not PCIe) HD5450 Card in my Optiplex 780. Can anyone help me?
×
×
  • Create New...