Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '10.11'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 6 results

  1. Hello, first of all I'm sorry if this kind of thread is not allowed but I'd like to keep a thread of discussion about El Capitan install on the Dell Latitude E6500. If it's not allowed, please lock/delete this thread. OK, let's get to the point. I have managed to boot the installer just fine, however I am not able to proceed with the installer as the installer only shows "Reinstall OS X" and not "Install OS X". As such, this has caused me to not be able to install the OS due to some "eligibility checking" mechanism. I never had this issue when installing Yosemite months ago. Has anyon
  2. First a very big thx to osxlatitude! Without them, none of these could be done! This installation of El Capitan 10.11.6 is based on Clover (EFI). I have downloaded the bootpack for D630 from EDP, still the USB were not working at all. After patching the DSDT the Bluetooth stopped working. Now two of the USB ports are working and bluetooth as well. The only thing that is missing, is to make the other two USB ports work. Here I will need your DSDT patching experience / skills The Dockingstation works very good even with Hot Plug (in & out) while the system is running. >>Ha
  3. First a big thx to the osxlatitude-Team! I have managed to install El Capitan 10.11.6 on Sony Vaio VPCZ13. >>Hardware<< CPU: 2.79GHz Intel Core i7 RAM: 8GB 1st GPU: Intel HD Arrandale ( 0x00458086 ) 2nd GPU: nVidia GeForce GT 330M ( 0x0A2B10DE ) Audio: RealTek ALC889 ( 0x10EC0889 ) & nVidia HDMI ( 0x10DE000A ) Ethernet: Intel 82577LC WiFi: Wireless 1515-N ( Atheros 9280 ) Bluetooth: v3 WWAN:Qualcomm Gobi 2000 HS-USB >>Works<< Audio: VoodooHDA 2.8.8 => WORKS! 2nd GPU: WORKS with QE/CI! Ethernet: IntelMausiEthernet.kext =
  4. Hello. I successfully installed macOS and all WiFi and Bluetooth drivers. Bluetooth is working but the Settings tell me that I can't use Handoff / Instant Hotspot e.t.c... I used the brcm repo kext to install. So, how I activate Instant Hotspot and all the things ? I have this Wifi Card: DW1560 BCM94352Z I have this Wifi Chip: Card Type: AirPort Extreme (0x14E4, 0x19) Firmware Version: Broadcom BCM43xx 1.0 (7.21.94.136.1a1) I have this bluetooth chip : Manufacturer: Broadcom Transport: USB Chipset: 20702A3 Firmware Versi
  5. Okay, recently I updates from macOS 10.11 to 10.11.5 and now theres no Audio Devices anymore. How can I fix this?
  6. Here it goes. I upgraded Yosemite to El Capitan GM. I replaced EHCI with EHC1 in DSDT.aml as I read, but still no USB. Any thoughts?
×
×
  • Create New...