Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '10.11.5'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi everyone, Does anyone is able to connect to icloud service? I cannot download anything from app store and my keychain is not working becouse of that. I tried on wifi and ethernet and I'm getting "wrong password" error but it's correct.
  2. Okay, recently I updates from macOS 10.11 to 10.11.5 and now theres no Audio Devices anymore. How can I fix this?
  3. Following the guide Latitude/Inspiron El Capitan I obtained a Dell E7450 BIOS A13 | i5-5300U 2.3 GHZ | 16GB LVDDR3 | Intel HD 5500, 1920x1080 I installed a Broadcom BCM94352Z M.2 | Intel 530 SSD(with hard drive bracket off eBay) I successfully patched DVMT using the provided offsets of 0x15b and 0x15c. Successfully resolved sound after sleep by setting "Reset HDA" in clover and using codeccommander.kext / EAPDFix.kext without any further tweaks to said kexts Resolved some powerd message spam in console by adding to FakeSMC Info.plist Clover dictionary <key>ACID</key> <array> <string>ch8*</string> <data>ut7DNVAFEGM=</data> </array> Resolved some basic issues with safari crashing due to el capitan changes in the way media streams embedded in flash content is handled by installing Perian. Resolved some graphical corruption issues by disabling shake mouse cursor to locate in Accessibility -> Display. What works: * Handoff, Facetime, Itunes, Ibooks, Appstore, iCloud, Webcam, Microphone, USB, USB3, Trackpoint and trackpad, Boot, Shutdown, and Sleep, Bluetooth and Ethernet. Graphics is detected as Intel HD Graphics 5500 1536 MB. SSD is detected with trim. System works nearly flawlessly, boots quickly, and runs smoothly. It still has some problems: * ssdPtrGEN.sh run and smbios.aml put in efi/clover/ACPI/patched, cpu is still detected as an i7. * System automatically goes to sleep whenever it is booted up, and has to be resumed from sleep before operation. - This issue also plagues the E6420 I configured using the same guide. * webcam does not work after system is manually put to sleep and resumed from sleep(i.e. it works after the bug sleep on boot but not after subsequent sleeps). * Cannot use custom EDID. System doesn't work right after I put it in. Graphics corruption/ not detected anymore. Do I need EDID for anything? Will it get colors more accurately? My EDID is here if anyone knows how to patch EDIDs and wants to give it a shot: 0x00 00 FF FF FF FF FF FF 00 4C 83 48 4C 00 00 00 00 0x10 00 17 01 04 95 1F 11 78 0A 36 25 93 56 55 93 29 0x20 1D 50 54 00 00 00 01 01 01 01 01 01 01 01 01 01 0x30 01 01 01 01 01 01 60 39 80 DC 70 38 40 40 30 20 0x40 25 00 35 AE 10 00 00 1A E7 2D 80 DC 70 38 40 40 0x50 30 20 25 00 35 AE 10 00 00 1A 00 00 00 FE 00 47 0x60 54 4B 44 59 80 31 34 30 48 4C 0A 20 00 00 00 00 0x70 00 00 41 21 94 00 10 00 00 02 01 0A 20 20 00 BA ---- The guide has an minor flaw: When I set up a USB drive for my E6420 I had to follow the installation media section of the guide. The guide does not clearly disambiguate that BaseSystem.dmg and BaseSystem.chunklist go at the root of the USB drive, not at the root of the Install OS X EL Capitan.dmg disk image on the drive.
×
×
  • Create New...