Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'VPCZ1'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. First a big thx to the osxlatitude-Team! I have managed to install El Capitan 10.11.6 on Sony Vaio VPCZ13. >>Hardware<< CPU: 2.79GHz Intel Core i7 RAM: 8GB 1st GPU: Intel HD Arrandale ( 0x00458086 ) 2nd GPU: nVidia GeForce GT 330M ( 0x0A2B10DE ) Audio: RealTek ALC889 ( 0x10EC0889 ) & nVidia HDMI ( 0x10DE000A ) Ethernet: Intel 82577LC WiFi: Wireless 1515-N ( Atheros 9280 ) Bluetooth: v3 WWAN:Qualcomm Gobi 2000 HS-USB >>Works<< Audio: VoodooHDA 2.8.8 => WORKS! 2nd GPU: WORKS with QE/CI! Ethernet: IntelMausiEthernet.kext => WORKS! WiFi: WORKS! Bluetooth: v3 => WORKS! Keyboard+Touchpad: thx to EMlyDinEsH => WORKS! Battery: Rehabman's Sony Vaio DSDT patches + ACPIBatteryManager.kext => WORKS! Display brightness: Shades 1.2 => WORKS! >>BIOS-Settings<< Advanced > Peripheral Configuration > VGA Switching Policy: [sTATIC] Advanced > IDE Configuration > HDC Configuration as: [AHCI] >>Doesnt WORK<< Power-Button: due to patch of PWRB, it shows no reaction Sleep: probably needs some patches for the DSDT CardReader: Ricoh ( Vendor: 0x05ca / Prod: 0x18b7 ); VoodooSHDC => no results WWAN: have tried Rubel's entry from this post => no success | i have tried injecting the id to IOSerialFamily.kext & CellPhoneHelper.kext ( V: 05C6, V: 9225 / Integer-Values: V 1482, D 37413 ) => no success >>Attachments<< DSDT.aml -> patched / copy it to CLOVER/ACPI/patched ( pls do check if there is still improovement needed ) kext for 10.11 -> copy them to CLOVER/kext/10.11 GPU-ROM -> the rom for my GPU -> copy it to CLOVER/ROM config -> the config for my Laptop for 10.11 -> copy it to CLOVER/ Sony-VPC.htm -> HwInfo Extract --- If you could help me out with the PowerButton / Sleep, this would be great! ( I am trying now the WWAN Card ) GPU_ROM.zip config.zip kexts_10.11.zip DSDT+SSDT.zip sony-vaio+wwan-info.html
×
×
  • Create New...