Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hackintosh'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

  1. Hello everyone. First off I'd like to say that I am pretty much a complete noob. I know basic things, I try basic troubleshooting, but I have no idea about what to do when something goes wrong when installing a hackintosh. I have a Dell Inspiron 15 (3521) and I want to hackintosh it. I want to use the iFail ML2 distro, because even though my computer supports UEFI, I don't think ML3U will work. I have installed ML2 into a virtual box environment before, but that's the closest I can get. I've tried creating bootable USB's with transmac on Windows, but they do not work when I try and boot in
  2. Hi all, I have a Dell Inspiron E6220 (infact two-I'm only trying to install on one though), which are both: Intel Core i5 2520 2.5GHZ CPU 4GB Ram Seagate Momentus Thin 7200RPM 250GB HDD Intel HD Graphics I have two USBs: a unifail 10.8, and a myHack 10.8, both with the OSX ML from the Mac App Store (on a Mac). When I try to boot up the install, it goes to the Apple screen, the spinning wheel, and then freezes on the spinning wheel and doesn't do anything. This is the same for both USBs (and both laptops). I read somewhere that someone was only able to boot with -f, I tried thi
  3. Hello, I installed myHack+Dell Vostro 200 Bootpack+EDP for Mountain Lion, but now Launchpad takes forever to open! The launchpad was pretty quick like an original Mac in Lion, but it takes 5-7 minutes to open Launchpad which is very annoying. I have not yet gotten a graphics card(because it will take a few days to order it), but launchpad takes forever. Will the Nvidea gt 610 graphic card Pci 2.0 fix the problem? If you need any screenshots, or photos of my desktop, please ask. I will be getting my card in a few days, so it might solve the problem. Thanks vgupta
  4. I'm bringing this over from the thread I created in tonycrapx86 is hopes that I could perfect the details that still aren't working. Here and hope it's a good starting point. You're going to need to get the appstore Mountain Lion app and at least an 8Gb USB. Processor: i7 740QM Graphics: Nvidia GTX460M What's working: Graphics - Full acceleration. Wifi Trackpad with 2 finger scroll Keyboard Audio Fn keys Bluetooth Webcam What isn't working: Sleep Shutdown stays at black screen Keyboard Backlight Microphone Multiple monitors only work when connected before at boot time. Ins
×
×
  • Create New...