Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'x260'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
    • General hardware support
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. I am having problem with my lcd brightness value reset to full brightness on everyboot. I am running hackintosh High Sierra on a Lenovo x260. Clover is installed as UEFI only with rc scripts and using EMUVariable driver for nvram emulation. I can confirm nvram emulation is working from the nvram - p output of terminal as below. Right now, all values are retained such as volume level and other ids, except for the lcd brightness value. I am using AppleBacklightInjector kext for my lcd and patched ssdt. I am also attaching my config, kexts,ssd/dsdt in clover. Can anyone advice what should I do?
×
×
  • Create New...