Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'clover'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

  1. Specifications: BIOS Version: 1.16 (Latest) (needs SATA in AHCI mode, not Intel Optane or disk won't be seen) Intel 8th gen i5 8265U, 1.6GHz CPU Integrated Intel UHD620 15" 1366x768 HD non-touch LCD 16 DDR4-2400 RAM M.2 2280 256GB SATA SSD (in Key M slot) RTL8111 Gigabit Ethernet Realtek ALC255 WiFi Card - Originally came with a Qualcomm Atheros QCA9377A-5, but this model it's not supported by macOS, so it was replaced by a DW1820A - CN-0VW3T3 card (Key A/E, size 2230) 802.11ac combo wireless card + Blu
  2. Hi, Haven't been here for a while. I am wondering if anyone actually swapped CLOVER for OpenCore on a Dell Inspiron 3537? If yes would anyone share their setup?
  3. Is there a guide for newbies on how to convert working clover to opencore? i want to convert my working cllover ( with vanilla MacOS Catalina ) to opencore but no success yet.. even booting failed
  4. Catalina was working fine on dell latitude e7450 on clover 5126 but then i clean installed big sur and loading hanged i forced restarted my laptop and booted with verbose mode and this time it got stuck with this error Can anyone provide efi folder with working big sur release . Clover preferred
  5. Hey, that is me again Trying to install Vanille Hackintosh through another Mac and i am getting this error [Photo] PC Specs: E6530 | I5 3230M | AR9281 | 8GB | 850EVO | HD 4000 | NVS 5200 (ACPI Disabled) | Boot Args: keepsyms=1 debug=0x100 -xcpm -v Kexts: Downloaded from CloverCFG | AppleALC | FakeSMC and fork of kexts | IntelMausi | Lilu | USBInjectAll | WhateverGreen | I dont need other kext right now, because i just want to install it and configure it after Cant find any solution in Google My fresh EFI with ivy Config and some kext
  6. Hello all, I need help for this issue! The description below: Sometimes at Mac Os startup, after system choose selection in clover screen, the display show the black screen. I can't understand why, cause the system work very well and this problem occurs randomly. I think this problem occurs when the pc is power off for some hours, but I really can't understand. The machine specs below: I've a triple boot with Catalina, Manjaro and Windows 10 (3 disks, one system for disk) all work properly. CPU: 4gen (Haswell) i
  7. Hello, anyone have working folder EFI to used with Clover to Dell E5470. I have one config, but dosen't work: - black screeen after sleep -touch pad geastures -fn keys I tryed fix it lookign solution, but i don't have effect, so i ask about working config.
  8. Please i have successfully installed a Mac OS Catalina and even hidden several volumes in my clover boot option but cant seem to find a way to entirely hide the clover boot menu. i want to just see the apple logo when i boot my hackintosh without having to click on any drive or volume. attached is the image of what i want to hide
  9. Hey! I have a working and stable Mojave running on this Acer notebook. For installation and post-installation use my guide: https://osxlatitude.com/forums/topic/11355-acer-aspire-v-15-v5-591g-mojave-windows-10/ Note: The Mojave bootpack can be used for High Sierra too. If you are using a Single RAM and getting panics at boot add these to your config.plist (SMBIOS->after "Version 1.0") Please edit the frequency and size to match your RAM: <key>Version</key> <string>1.0</string> <key>Memory</key> <d
  10. Hi All, I've installed 10.9.3 using myHack and Chameleon on the Dell T3500 desktop (see my signature for specs). It's running pretty sweet. Has anyone got Clover running on this machine? I've tried creating a Clover usb to test as per Clover wiki but getting a boot1f error. Thanks!
  11. Hi, i've installed on my pc MacOS Mojave but after installation my pc, sometimes, crash giving kernel panic. I came to the conclusion that it is a random kernel panic because sometimes it starting up and other times it isn't starting up and this is caused for my Wi-Fi chipset (BCM94350ZAE), also, after a few minutes, the PC freezes with cursor slowing and Wifi has disconnected P.S Sorry for my Bad English and my incompetence. CLOVER.zip
  12. hello rufabf, regarding your guide, can you send your dsdt
  13. Acer Aspire V15 V5-591G - Catalina 10.15.4 PLEASE GO TO THIS LINK FOR UPDATED GUIDE: https://www.insanelymac.com/forum/topic/345573-acer-aspire-v-15-v5-591g-catalina-windows-10/ (Note: mine is 55TU version, but the bootpack will work fine with another versions of 591G, for example: V5-591G-71K2, -764Z, -59PU, etc.) Specifications: - Motherboard: USOPP_SLS (Skylake-H PCH) - BIOS: Insyde Corp. v 1.15 - CPU: Intel Core i5-6300HQ 2.3 GHz (Skylake) - GPU: NVIDIA GeForce GTX 950M 2 GB (Optimus) & Intel HD Graphics 530 - RAM: SK hynix 4 GB DDR4 (Later I
  14. Hello all, this is my first post and am hoping one of you geniuses can help me out. I have a Dell Latitude E5430 with the following specs: Intel Core i5 3210 M (Ivy Bridge, 2.5 Ghz) Intel HD Graphics 4000 8 GB Ram When looking through the clover bootpacks, I found the bootpacks for similar models but not the E5430. Has anyone successfully compiled a bootpack for this model? Could I use a similar model? Version of MacOs doesn''t matter, however Sierra would be nice. Thanks a ton!!
  15. Hi There, i require some help getting into the Mac OS Initial Setup. The bootable usb was made from here : https://internet-install.gitbook.io/macos-internet-install/ After i select boot from Mac OS it suffers a Kernel Error Later on, i have also attached a picture of this Boot mode is set to EUFI and drive set to AHCI Laptop Specifications Dell Inspiron 5558 i5-5250U 8GB RAM 120GB SSD Intel HD Graphics 6000 I have also attached the EFI file Please do know i unfortunately do not
  16. A first-time Hackintosher needing some assistance. Could anyone assist with the necessary kexts and config.plist required to get to boot? Two weeks in and I'll take anything I can get right now even if it's for Sierra, HFS or APFS. LAPTOP specs: Dell Latitude E6520 - i7-2620M - 8GB RAM - HD3000 - NVS 4200 - Crucial 525GB SSD - WD 250GB HDD Finally got a bootable High Sierra image from Hackintosh Zone and able to boot into clover, though get stuck during boot using either legacy or UEFI. Using Legacy I get the 'Still waiting for root device error' - Applied the USBBusFix fl
  17. Hello everyone! I have recently updated my xps 13 9343 from sierra 10.12.6 to high sierra 10.13.6. I know my all files are converted to apfs format and I need apfs.efi or apsfdriverloader.efi in EFI clover driversUEFI64 folder to load partition. I have dual boot Windows 10. Once I place those files to that folder, clover won't boot as all. Without those files I can only see Windows partition. So now I am stuck half way. Is there a conflict? What could be wrong?
  18. Hello. I prepared my installer according to the guide, but when I go to boot to the installer, it shows the Apple logo for maybe 1/2 a second. Does anybody know what could fix this? I am trying to install macOS Sierra
  19. Hello, I've been attempting to get El Capitan installed on my Latitude E7450, and am moments away from just setting it on fire and moving on with life. I have (repeatedly) followed the steps as posted in these two threads: https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8514-dell-latitude-e7450-el-capitan-clover-uefi-only/ https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8506-dell-latitude-inspiron-el-capitan-clover-guide/ The main differences from my machine and the one in the guide linked above, are: Processor: Intel® Core i5-5300U CPU @ 2.30GHz Memory: 1x 8GB DDR3L 1600 MHz DIMM Following th
  20. Hello everyone! I'm a newbie ! I tried to set up my USB installer, but I cannot. Would u like to be so kind if u help me to setup my clover EFI partition. I'm stuck here and I cannot boot to USB. Everything is OK. Just about my Clover configuration! My model profile: CPU : Intel Core i3 6100U Skylake-U/Y RAM: 4.00GB Single-Channel DDR3 @ 532MHz (7-8-8-28) Motherboard: ASUSTeK COMPUTER INC. TP501UA (U3E1) Graphics: Intel HD Graphics 520 (ASUStek Computer Inc) Monitor: Generic PnP Monitor ([email protected])
  21. I have an E6520 laptop and I've upgraded some parts to it... I've upgraded the CPU from a core i5 to a Core i7 2670QM as well as upgraded the screen to a 1080P screen (I don't have Nvidia graphics, just straight HD3000) The issue I am having is that, when I'm running off straight battery power, I will hear the fans rev up and then the laptop will just shut off. It doesn't behave this way under windows or linux. I'm running the latest BIOS (I believe it's A20 or A19) on this laptop. I've attached my clover folder to see if I might have something off or not. Thank you in adv
  22. Hello everyone, after following instructions on this site i have been running Yosemite on my Asus N53SV for years now. Nothing wrong with my system but i think its time to move to the next OS before im left without support. Issue is I tried upgrading straight from the apps store but didn't work. then i tried following same steps as i did on yosemite but using Sierra and still dint work. I cant even get in to the install screen. Maybe my Yosemite Kexts dont work under Sierra ? Any help will be appreciated. Here are my Specs. Asus N53SV 1080p (originally 720p but i upg
  23. Attempted to update clover from r4369 to r4411. Using bootpack files. Clover hangs at black screen/verbose Hangs at ++++++++. No error. Reverting clover binary to previous used .efi file works correctly.
  24. My Dell Latitude E7450 (A17 set to UEFI) with integrated graphics only is able to boot Clover from the USB stick I created, but the High Sierra installation is not an option in the Clover menu - only my hard drive partitions are listed. I have tried creating the stick by manually creating the USB install stick using this guide and then replacing the files in the EFI partition with the generic bootpack + E7450_HD5500_Only_A17_HS.zip from here. The stick is a USB 3.0 stick and I've tried it both in an "on board" USB 3.0 port and in a USB 2.0 port in the dock - same result. The stick was c
  25. Hello. I have Dell Latitude E7440 i5 4300U 8GB Intel HD 4400 1366x768. I make a bootable USB flash drive by this topic I created a bootable USB flash drive with High Sierra, install Clover v.4368 with parameters for UEFI, replace config.plist from bootpack and copy kexts in /EFI/CLOVER/kexts/Other/. In BIOS i set up UEFI booting and SATA mode AHCI. But at boot time Clover don't see drives. What is the problem? P.S. sorry for my English
×
×
  • Create New...