Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'post-installation'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, i've installed on my pc MacOS Mojave but after installation my pc, sometimes, crash giving kernel panic. I came to the conclusion that it is a random kernel panic because sometimes it starting up and other times it isn't starting up and this is caused for my Wi-Fi chipset (BCM94350ZAE), also, after a few minutes, the PC freezes with cursor slowing and Wifi has disconnected P.S Sorry for my Bad English and my incompetence. CLOVER.zip
  2. I am a newbie at this, basically site this was informed to me by university friend who was able to achieve a Hackintosh, as i had the same syste so i had to give it a try. I have DEll D620, 2.0 Ghz core2Dua, 2 GB RAM, I followed all the steps correctly, i encountered some errors but after reading in other forums i was able to resolve most of them using flags and files, but at the moment i am stuck at a point where there is little or nothing mentioned on major forums across the net. I have passsed the DSMOS and stuck at the fist thing i am prompted is following appleps2alpsglidepoint: Dictionary Object: HIDDefaultParameters value: ?? For some reason, no matter what i do, cant seem to bypass this error, can anyone guide me on this, its been, 8 hours now, since i started....
×
×
  • Create New...