Jump to content

kushwavez

Members
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

kushwavez last won the day on January 10 2018

kushwavez had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About kushwavez

  • Rank
    Sergeant

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Hungary

Contact Methods

  • Skype
    ogbratyo.cj

Recent Profile Visitors

1636 profile views
  1. How did you fixed your Trackpad using VoodoI2C? I have ELAN 501 but I have no mouse nor keyboard using I2C kexts from the original site and is not working with your kexts too. This is the very last issue with my Acer V591G, for now I am using EMlyDinEsH's SmartTouchpadDriver but that's very buggy and have basic multi-touch (and non-native emulated scrolling). I appreciate any help with this.
  2. it's an OS thing in my opinion. Same on my Skylake Acer, on Windows draining with ~1-2W (when doing regular things for example browsing), on macOS it's ~5-6W, with dGPU disabled, power management\HWP enabled, I even lowered my idle CPU frequency to see if anything will change but no, I can't do anything about it. on Windows I could use my notebook for ~4 hours, but on mac it's barely 2 hours. That's not problem for me because I often use my laptop for 3D graphics\editing and I need to be on AC every time for that. I wonder what's up with Linux too, maybe the same. Maybe
  3. Use exactly the same Clover folder from my guide, but modify the config.plist for the single ram. Also newer Clover and kexts have problems with older versions of High Sierra. For SATA drives I used a kext called "SATA-100-series-unsupported.kext" try it with older High Sierra, for Mojave it's not needed. I recommend using the latest High Sierra 10.13.6, or Mojave, they most likely don't have this problem. BIOS settings are: UEFI - ON Secure boot - OFF
  4. try RehabMan's HD 630 config: config_HD615_620_630_640_650.plist If worked, generate serial at SMBIOS with Clover Configurator
  5. use MacBookPro14,3 SMBIOS and try ig-platform-id 0x591b0000 or 0x591b0006 Also try with Lilu + Whatevergreen kexts
  6. Acer Aspire V15 V5-591G - Catalina 10.15.4 PLEASE GO TO THIS LINK FOR UPDATED GUIDE: https://www.insanelymac.com/forum/topic/345573-acer-aspire-v-15-v5-591g-catalina-windows-10/ (Note: mine is 55TU version, but the bootpack will work fine with another versions of 591G, for example: V5-591G-71K2, -764Z, -59PU, etc.) Specifications: - Motherboard: USOPP_SLS (Skylake-H PCH) - BIOS: Insyde Corp. v 1.15 - CPU: Intel Core i5-6300HQ 2.3 GHz (Skylake) - GPU: NVIDIA GeForce GTX 950M 2 GB (Optimus) & Intel HD Graphics 530 - RAM: SK hynix 4 GB DDR4 (Later I
  7. also avoid USB 3.0 ports when installing from USB. causing "Still waiting for root device..." freeze
  8. Szia! Kellemes meglepetés. (a fórumon sajnos nem írhatok magyarul mert akkor más nem fogja megérteni) Yes I meant that zip, download and replace CLOVER folder on your USB's EFI Also add the single ram fix mentioned above to the downloaded config.plist
  9. Try the bootpack from this post. My Acer have almost the same specs as yours. For Wifi you have to replace the card because your Realtek PCI-E Wifi is not supported by macOS: Inventory of supported and unsupported wireless cards Also I saw you have only single 8 GB ram so you need to add these lines to your config.plist\SMBIOS after Manufacturer\Apple Inc.: Please modify the Size/Frequency for your specification: <key>Memory</key> <dict> <key>Channels</key> <integer>1</integer> <key>Modules</key> <
  10. Problem resolved with "AppleIntelSLKGraphicsFramebuffer.kext" rollback from 10.14
  11. re: Updated my system to Mojave 10.14.1 and my VGA/HDMI outputs are gone again, not working. Any idea? Maybe need a kext rollback from 10.14?
  12. Hello, I have Mojave 10.14 installed on my system and I have problem with the combo jack audio. It's noisy when I plug in and listening to music, like when you half-plug your jack to the connector. Also Mic isn't working with the combo jack headset. Sound working well with only audio jack (like external speakers). Internal Speakers and Internal Mic are good. External mic (only mic) doesn't tested : lack of mic Tested with another headsets, same results. Working under Windows. Fixed by installing ALCPlugFix and CodecCommander.kext System: CPU: i5-6300HQ 2.8
  13. Thanks for help! I found your guide, and I looked up my SKLFrameBuffer table, but that was good. Then I patched AppleGraphicsDevicePolicy with Clover and that is worked for me! HDMI & VGA & Internal are working now. Patch source: https://www.insanelymac.com/forum/topic/316573-sierra-applegraphicsdevicepolicy-clover-patch/ The last thing is HDMI audio, there is no audio on HDMI
×
×
  • Create New...