Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'help needed'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 8 results

  1. Hello ! I have a Lenovo yoga 730 : Intel Core i7-8565U Whiskey Lake (1.8GHz, quad core, TDP 15W) Intel UHD 620 graphics And when i start Catalina, i stuck at ApplePS2Mouse and crash at "Still waiting for root device" ! Heeeeeelp My EFI : https://drive.google.com/file/d/19Kgg2Qq5vVdIWObqnVtPSOeaXp6Bh5Up/view?usp=sharing
  2. I recently bought a new 2020 Dell Latitude 5410 and wondering which would be the best guide/tutorial to follow to install macOS. I've included the output from "hwinfo --short" please let me know if you need anything else. hwinfo --short cpu: Intel(R) Core(TM) i5-10310U CPU @ 1.70GHz, 3269 MHz Intel(R) Core(TM) i5-10310U CPU @ 1.70GHz, 3283 MHz Intel(R) Core(TM) i5-10310U CPU @ 1.70GHz, 3236 MHz Intel(R) Core(TM) i5-10310U CPU @ 1.70GHz, 3250 MHz Intel(R) Core(TM) i5-10310U CPU @ 1.70GHz, 3241 MHz Intel(R) Core(TM) i5-10310U CPU @ 1.70GHz, 3254 MHz Intel(R) Core(TM) i5-10310U CPU @ 1.70GHz, 3200 MHz Intel(R) Core(TM) i5-10310U CPU @ 1.70GHz, 3250 MHz keyboard: /dev/input/event3 AT Translated Set 2 keyboard mouse: /dev/input/mice PS/2 Generic Mouse /dev/input/mice DELL09A0:00 0488:121F Mouse /dev/input/mice DELL09A0:00 0488:121F Touchpad chipcard: Broadcom 58200 monitor: HN4TM NV14N4F LCD Monitor graphics card: Intel VGA compatible controller sound: Intel Audio device storage: Intel SATA controller Non-Volatile memory controller network: wlo1 Intel WLAN controller eno2 Intel Ethernet Connection (10) I219-LM network interface: virbr0 Ethernet network interface virbr0-nic Ethernet network interface lo Loopback network interface wlo1 Ethernet network interface eno2 Ethernet network interface disk: /dev/nvme0n1 Disk partition: /dev/nvme0n1p1 Partition /dev/nvme0n1p2 Partition /dev/nvme0n1p3 Partition usb controller: Intel USB Controller bios: BIOS bridge: Intel PCI bridge Intel ISA bridge Intel Host bridge Intel PCI bridge hub: Linux Foundation 2.0 root hub Linux Foundation 3.0 root hub memory: Main Memory bluetooth: Intel Bluetooth Device unknown: FPU DMA controller PIC Keyboard controller Intel Xeon E3-1200 v5/v6 / E3-1500 v5 / 6th/7th Gen Core Processor Gaussian Mixture Model Intel Serial bus controller Intel Xeon E3-1200 v5/E3-1500 v5/6th Gen Core Processor Thermal Subsystem Intel Communication controller Realtek RTS525A PCI Express Card Reader Intel Serial bus controller Intel Serial bus controller Intel Signal processing controller Intel Serial bus controller Intel RAM memory Intel SMBus /dev/input/event5 Realtek Integrated_Webcam_HD Broadcom 58200
  3. Hi all, After countless hours of work, I have an almost functional system. My Dell 5490 specs are: Kabylake-R i7-8650 Intel UHD620 16Gb RAM 512 SSD ALC256 USB-C Intel Wifi I2C Trackpad What works: Intel UHD620 Battery Indicator Sound (speakers, microphone, headphones) Wifi (Had to remove Intel and installed a Broadcom one) Bluetooth Airdrop USBs, both A and C Webcam VGA HDMI (With no sound yet) Trackpad (touch click, gestures, no physical buttons yet. Acceleration is not as good as Magic Trackpad is) What does not works: SD card reader (I don't use this) Mouse pointer, or nipple, or whatever its name is (I don't use it) System Definition is MacBook Pro 15,2. I need your help with: - HDMI sound - Trackpad buttons and acceleration. - Any other refinement and inconsistency you see on my configuration. THANKS! CLOVER.zip
  4. Hi, im very want to install macOS on Dell Latitude E7450. Im very confused to install macOS on it, im bored with windows and linux. I will be very happy if anyone can teach me to install it. My specification is: - Intel Core i5 5th Gen - Intel HD5500 Graphics - 4 GB RAM
  5. A first-time Hackintosher needing some assistance. Could anyone assist with the necessary kexts and config.plist required to get to boot? Two weeks in and I'll take anything I can get right now even if it's for Sierra, HFS or APFS. LAPTOP specs: Dell Latitude E6520 - i7-2620M - 8GB RAM - HD3000 - NVS 4200 - Crucial 525GB SSD - WD 250GB HDD Finally got a bootable High Sierra image from Hackintosh Zone and able to boot into clover, though get stuck during boot using either legacy or UEFI. Using Legacy I get the 'Still waiting for root device error' - Applied the USBBusFix flag, aptiofix to no avail with UEFI I get the prohibited sign (Verbose mode does reveal some other error) FakeSMC is added. I've tried the Sandy-Bridge config.plist as well as generic ones for legacy & UEFI to no avail I've attached my current EFI folder, EFI_CLOVER.zip
  6. I have an E6520 laptop and I've upgraded some parts to it... I've upgraded the CPU from a core i5 to a Core i7 2670QM as well as upgraded the screen to a 1080P screen (I don't have Nvidia graphics, just straight HD3000) The issue I am having is that, when I'm running off straight battery power, I will hear the fans rev up and then the laptop will just shut off. It doesn't behave this way under windows or linux. I'm running the latest BIOS (I believe it's A20 or A19) on this laptop. I've attached my clover folder to see if I might have something off or not. Thank you in advance for any help you can provide. CLOVER.zip
  7. I have just finished installing Yosemite on my Dell Latitude e6410 and have everything working except wifi. My model has an Intel Core I7 and has the Dell 1510 wireless chip and no bluetooth. I attached a summary of my laptop and the loaded kext's as "MacBook Pro.txt" MacBook Pro.txt
  8. Hello guys, I'm completly new to the community here as I am with the whole hackintosh community and so excited that I have finally got mavericks running! my dream was always to be able to run xcode so i can write programs for iphone ipad etc.. but the reason im hackintoshing is that i cant afford one yet. Thank you guys for making my wish come true and for creating this beautiful community and thanks to the developer of myhack! I know this might be against the rules but please see the conversation i had in the another topic.. I've also uploaded some videos on youtube regarding the problem im experiencing. please check the conversation i had with the guy on the other forum.. I'm sorry if im doing against the rules.. http://www.insanelymac.com/forum/topic/295793-nvidia-geforce-8600-gts-512mb-mavericks/?hl=%2Bwashor&do=findComment&comment=1990970 Basically the problem is that i cant make the card's acceleration to turn on and be able to run the OS smoothly. I've stated all my questions and problems.If anybody has the time and is willing to help i would appriciate it very much!
×
×
  • Create New...