Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '3700m'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
    • General hardware support
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Looks like today I'm lucky.. I'm using osX 10.9 on my M6400 Intel Qx9300 - nVidia quadro FX 3700m - IDT audio First of all I used MyHack solution 3.3 + the mbr patch for mavericks (still unsupported in myhack whilewrithing) I also put in extra my DSDT from a previous 10.6.8 osx install booted with graphicenablers=no and good old npci=0×2000 (truth is i modified org.chaemeleon.boot.plist with chameleon wizard and also set graphics mode to 1920x1200x32) I had to remove all NVDA kext from extesions folder to make it bot as was hanging on a black screen suddenly. however I ins
×
×
  • Create New...