Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'quadro'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hello all. I own a otherwise, very supported laptop for OS X (Dell Precision M4800, QHD+ version so with internal eDP connector). After installing macOS and without any kind of injection, I get fully accelerated HDMI and DisplayPort but the internal screen is blank unless I boot with nv_disable=1 (currently using Clover). I've been researching this problem for some weeks now and it seems it may be due to one of these issues: - Bug in K2100M BIOS' DCB table. There's an LVDS entry on the DCB Table (0) which I believe is picked by the Apple Nvidia Drivers.
  2. Hi folks, I would like to use my quadro graphics card for the built-in display. Currently, the built-in is driven by HD4000. Last time I checked the quadro is active and working for an external monitor connected to HDMI port. Is that even possible to run the built-in display thru k3000m on my hack? Thanks for your help. PS: Optimus is enabled in Bios. VT is disabled in Bios. My config.plist has act​ive Inject NVidia, 0x01660004 for ig-platform-id and 4 for Video Ports. Currently on my m6700:
  3. Hey everyone! I need your help with my Precision m4700, with Quadro K2000M (Attached my EFI directory) The biggest problem: The computer can not wake from sleep. It restarts and the bios (ver. a17) automatically disables Optimus, so after the boot it will be a black screen. If i restart the machine, and set Optimus ON the screen will work again until next sleep. My guess: On wake the PC try to use Quadro, but it doesn't work so it restarts and the bios disables Optimus. Unfortunately I dont know how to make the Quadro work, or how to just disable it. Issues with the touchpad:
  4. plz help me Problem definition VGA Quadro FX 1400: Chipset Model: Quadro FX 1400 Type: GPU Bus: PCIe PCIe Lane Width: x16 VRAM (Total): 128 MB Vendor: NVIDIA (0x10de) Device ID: 0x00ce Revision ID: 0x00a2 Displays: Display: Resolution: 1280 x 1024 Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888) Main Display: Yes Mirror: Off Online: Yes
  5. Looks like today I'm lucky.. I'm using osX 10.9 on my M6400 Intel Qx9300 - nVidia quadro FX 3700m - IDT audio First of all I used MyHack solution 3.3 + the mbr patch for mavericks (still unsupported in myhack whilewrithing) I also put in extra my DSDT from a previous 10.6.8 osx install booted with graphicenablers=no and good old npci=0×2000 (truth is i modified org.chaemeleon.boot.plist with chameleon wizard and also set graphics mode to 1920x1200x32) I had to remove all NVDA kext from extesions folder to make it bot as was hanging on a black screen suddenly. however I ins
×
×
  • Create New...