Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '5920g'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi everyone, I'm trying to install Mac OSX Mavericks on an ACER Aspire 5920G laptop (Intel Core 2 Duo T5450, Graphics by NVIDIA GeForce 8600m GT). The first time I was attempting a boot in verbose mode, I got the "Configuration end, bridge x device 19" error. As the boot flags "npci=0x2000" and "npci=0x3000" weren't effective, I added IOPCIFamily.kext and AppleAPCIPlatform.kext in the Extra folder, which made the installation hang at "Configuration Begin". So I made a copy of IOPCIFamily.kext in the S/L/E folder, which corrected the error but gave me the "DSMOS has arrived" error. Now I tried to replace FakeSMC.kext with a new one, and I copied it into the S/L/E folder. I also deleted all graphic kext : AppleIntelHD*.kext, AppleIntelSNB*.kext, AMDRadeon*.kext, ATI*.kext, GeForce*.kext and NVDA*.kext, which didn't change anything. Of course I tried to boot with the "GraphicsEnabler=No" and the "-x" boot flags. One more thing, before the "DSMOS has arrived" line shows up, I noticed the following errors : "BootCacheControl: Unable to open /var/db/BootCache.playlist : 2 No such file or directory", "SuperIODevice : [Fatal] found unsupported ship ITE sequence ID=0xfc11, Winbond sequence ID=0xffff" Any idea on how to fix it ? Thanks for your time.
×