Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dell 5570'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi, I have tried to connect my HDMI monitor to my Laptop and here are the problems I faced: 1- The HDMI monitor is connected but completely black. 2- The HDMI monitor audio is some how working but as you can see in the included screenshot I can't control the volume directly from the system. 3- The HDMI monitor appears black ONLY when I uncheck "Mirror Displays" or in other words the screen mirroring works. 4- My graphics card is read as 2048Mb and I couldn't change that, because I know it can cause problems. My specs: Dell 5570 macOS Cata
  2. Hi, I have just installed macOS Catalina on my Dell 5570 ... I've been facing some problems, one of which is the screen flickering when watching youtube or any media player on just in full screen mode .. in normal minimized screen there is no problem at all .. My graphics acceleration is fully working . I'm going to attach a video which I captured the problem video link: here my specs: Dell 5570 intel i5-8250U intel U620 / Radeon 530 8Gb of ram 1080P display 240Gb kingston SSD debug_31977.zip
  3. Hi, Before in March I have tried macOS Mojave and it worked fine and I have spent one month with it, after that I switched back to Win10. Now, I tried to install the newer version Catalina and when I prepared everything and installed the Clover bootloader and the old Clover folder that worked before with my machine. When I restarted and after the clover GUI I entered the installation and it didn't even enter it stayed at this error or screen, I've tried several clover folders and versions that worked perfectly fine before But the same problem still occurs. (I will attach the clover
×
×
  • Create New...