Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hdmi audio'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 2 results

  1. I am using a hdmi cable to test , so that the audio is not working Model Notebook : dell e5520 hd 3000 i7 8 gb 500 gb Audio information : Ven ID : 8086 Dev ID : 1c20 Device : 6 Series / C200 Series Chipset Family Hight Audio Definition
  2. I recently followed a MyHack tutorial that enabled me to fully boot and run OSX 10.9.5 to my satisfaction, albeit one issue. The problem is I have no Audio over my HDMI connection as my monitor has built in speakers. The strange thing is that i will occasionally get a very brief moment of audio just after boot or when cycling through outputs under the 'System Prefferences > Sound > Output' Section, not just a random sound either, if i open itunes and play a song ill get a moment of audio before it cuts back off. (volume greyed out) Which leads me to believe that audio over HDMI is possible with some changes/Modification. I am using an Nvidia Geforce 8400 gs in my build as the built in graphics in the dell inspiron 530s are incompatible. I am running OSX 10.9.5, and I should note that when i go to 'System Prefferences > Sound > Output' i have the following output options listed: -Digital-out (HDMI) -Digital-out (HDMI) -Digital-out (HDMI) -Digital-out (HDMI) -line-out (Green Rear) -Headphones (Green Front) None of the 'Digital-out' Options listed output sound through my HDMI connection. Any and all help would be appreciated as getting audio to work over HDMI is the one step away from a fully functional build. I will supply any information/pictures as requested about the build. I should also note that this is my first build and that i am, by no means what-so-ever, a professional.
×
×
  • Create New...