Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'e6440'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hi @NaviD, Your Catalina guide looks good, but does not work for my E6440. It got stuck during booting when it comes to Touchpad ALPS...
  2. Dears Jake Lo, Herve, and Magnitu I successfully install macos catalina beta-5 and beta-9 on my Dell latitude E6440 i5 4300m, Intel HD 4600, Atheros AR5B93 wifi, audio, Everything worked perfectly. I Attached my Laptop pics
  3. sorry for my English Hello everyone, maybe this will help someone. I tried to create USB with a new E6440_HD4600_Only_Mojave, which @Jake Lo have posted. Installation hangs with it: 2 minutes are left and there are also artifacts (image glitches) at beginning of installation, but this is only with the new version of Clover 4934, but with Clover 4920 everything works fine. Also, the new Clover r4934 loaded my old installation 10.13.6 bad: artifacts, without video memory. Therefore, the new boot pack is not compatible with the latest Clover. You must use version Clover r4920 + E6440_HD4600_Only_Mojave. My EFI folder in attach. Thanks @Jake Lo @Hervé There is one problem left, there is no sound after getting out of sleep, who knows how to solve? EFI.zip
×
×
  • Create New...