Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'internet'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
    • General hardware support
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey ! I need help. I fight with this modem for a few day, I have read some topic about this, but for me don't work with successfully. I have High Sierra 10.13.3, Dell E7240 and Sierra Wireless AirPrime (Qualcomm 4G) DW5570 (7W5P6) (VID 413C; PID 81A3) I used Legacy_Sierra_QMI.kext (so modem is active in system report - position usb and wwan). Who exactly explain me what and how I must edit. FakeSMC.kext or CellPhoneHelper.kext (or both?). Perhaps I have wrong port on USB ? Thank for any help. Greetings Mates!
×
×
  • Create New...