Jump to content
TheRobster5555

Sierra D630 not booting

Recommended Posts

I have tried the right top and bottom and the rear left port, and if I remember correctly, the rear and the right are on 2 usb busses.

I did some googling and I found a fix that said I should add USBBusFix=Yes as an argument.

I'll try all of the USB ports and if that doesn't work, I'll try that boot argument.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using files from Hervé's guide?

Your SMBios should be MBP5,1 or MBP7,1

You should have USB_Injector.kext inside /Extra/Extensions, that should fix the "waiting for root device".

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll check on my G4 when I get home, I could've easily skipped over it.

If it's not there, where could I find those files to download?

Also I keep thinking about that SMBIOS, how do I check if it's reporting the right model?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hervé's D630 guide

 

In post #3 you mentioned that you're following his guide and I assume you're using his bootpack.

In the bootpack, there's a file in Extra call SMBios.plist. You can preview it by selecting the file and hitting the spacebar. You can also view the file with Chameleon Wizard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...