Jump to content
vikesyy

HAIER Y11B: HIGH SIERRA INSTALLATION HELP!

Recommended Posts

Did you forget to copy the kexts in /EFI/Clover/kexts/Other/LE to /Library/Extensions

Repair permissions and rebuild cache?

If you didn't run the converttoapfs command and still about to successfully boot, then you don't need APFS.efi or you already have it. Either way, I won't know unless you send me your debug files or the Clover folder.

If you don't want to see all the codes during boot and shutdown, remove the verbose mode in the Config file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I didn’t copy that thing there and Rebuild cache. I normally updated to High Sierra like you said not with USB, so i have to move it to The folder?

 

and I’ll send debug files in a bit!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes It did it work in Sierra, I had to restart my laptop to make it work.
Also You haven't replied to my Debug Post.

On 7/16/2018 at 12:00 AM, vikesyy said:

Here is the debug file;
1-  Can you please check the problem with the boot since I have to keep on clicking enter when Boots up into clover to boot to Login Screen.

2- Also any missing drivers.

Archive.zip

 

On 7/16/2018 at 12:45 AM, vikesyy said:

@Jake Lo Also my Microphone doesnt work at all!, and is there anyway to make run iMessage and Facetime run on this Mac?

Thank You

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×