Jump to content

E5250 Touchscreen


macSteve
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

You can use CMD+SHIFT+3 for full screen dump and CMD+SHIFT+4 followed by Space then left click to select a window to capture. That'll always be better that a telephone picture. See Keyboard PrefPane...

Keyboard_PrefPane.jpg

 

This being said, what do you need assistance with? If it's the touchscreen, please use the forum Search facility. I know there are threads about E5450 that reported working touchscreens, so look them up.

 

Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, Hervé said:

You can use CMD+SHIFT+3 for full screen dump and CMD+SHIFT+4 followed by Space then left click to select a window to capture. That'll always be better that a telephone picture. See Keyboard PrefPane...

Keyboard_PrefPane.jpg

 

This being said, what do you need assistance with? If it's the touchscreen, please use the forum Search facility. I know there are threads about E5450 that reported working touchscreens, so look them up.

 

Hi @Hervé,i’ve made my own tread couse I didn’t find any useful info 

Link to comment
Share on other sites

On 1/29/2019 at 8:59 PM, Jake Lo said:

You need to determine if it's USB based or I2C.

 If it's USB, check to see if it's showing under USB of system information.

Fix USB if needed.

If I2C, try searching for VoodooI2C.kext.

Thx @Jake Lo, it’s l2C.

Now after few days of use i’m having a strange issue, the laptop go literally off. Like when the battery is low, if i turn it on again it boot with no problem, this happen even if i connect the ac and the battery is full charge.

 

Any suggestion? 

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

There's no sign in your IOReg that the touchscreen is I2C. 

Try replacing bootpack with this 

https://osxlatitude.com/forums/topic/8514-dell-latitude-e7450-clover-uefi-only/?do=findComment&comment=86791

 

If not, then you could try fixing your USB ports, see here

https://www.insanelymac.com/forum/topic/335018-hackintool-v181/?tab=comments#comment-2628025

 

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Jake Lo said:

There's no sign in your IOReg that the touchscreen is I2C. 

Try replacing bootpack with this 

https://osxlatitude.com/forums/topic/8514-dell-latitude-e7450-clover-uefi-only/?do=findComment&comment=86791

 

If not, then you could try fixing your USB ports, see here

https://www.insanelymac.com/forum/topic/335018-hackintool-v181/?tab=comments#comment-2628025

 

I've used few things from the E7450 bootpack and now no more power off

Thanks @Jake Lo

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...