Jump to content
PayPal donations: [email protected] ×
Entropic

[SOLVED]E7440 no HDMI after 10.14.5 update

Recommended Posts

Hi everybody. I just updated my Latitude E7440 I7 Full HD from 10.14.4 to 10.14.5. I use this forum bootpack and with BIOS option "Legacy Boot" enabled, MAC OS MOJAVE 10.14.4 worked fine with built in LCD screen and also with a Phillip 1080p monitor conected by HDMI. After upgrading to 10.14.5, with Legacy boot enabled in BIOS, laptop freezes (black screen at the end of boot) when HDMI screen is connected (built in screen works fine, but with some troubles with, for instance, Ableton Live SUite, which makes graphic noise in some windows). If I change BIOS legacy boot from enabled to disabled, HDMI monitor works fine (closing the laptop), but built in screen does not. May be should I upgrade some kext? Many thanks for your attention.

 

Entropic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you, Jake Lo. I founded I did not have Whatevergreen, but Intelgraphicsfixup instead, so I erased Intelgraphicsfixup.kext and copied the new Lilu and the last Whatevergreen.kext. And, of course, it works fine again. You always find the right answer.

 

Entropic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...