Jump to content

Precision M4800: struggling to install High Sierra


rjjd
 Share

Recommended Posts

Hi we managed to create a working usb stick with High Sierra as OS. The stick is booting and starting all the way to the screen with the install bar , ( see picture ) and goes to the end of the install bar and then stops. This is just before we see the actual install screen. Why does the laptop install stops?  included picture of usb boot stick. What is the next step or what we have to do to make the installation go further and end ? Thank for the tips

Foto 10-05-19 om 23.02.jpg

Foto 10-05-19 om 23.03.jpg

IMG_3589.jpeg

config.plist.zip

Link to comment
Share on other sites

Why do you have two EFI folders on your boot stick? There should only be one EFI folder and then your subfolders should be:

 

APPLE // Not always necessary to my understanding.

ACIP

CLOVER

 

Clover is where you should place your kext's and config.plist.

 

Try removing "2019-05-10-10h48" from your boot stick.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

@zogthegreat

you are confused, the 1st image above is not even the EFI partition. It's a backup of his EFI partitions, usually if you install Clover multiple times.

The second image definitely shows 7510 and is off topic. Please stick to the topic.

@rjjd

Open a new topic if you want to discuss that model.

NB: Boot with verbose mode will get you a clearer picture of the boot issue.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...