Jump to content

D630 NVidia HW Acceleration


xpeace
 Share

Recommended Posts

When running xbench 1.3 and selecting OpenGL, frames are only rendered when moving the xBench Application Window.

System NVidia D630, T9500CPU, 1.8Bios, 2GB Ram, 1440x900 Resolution.

 

Anyone can test this behaviour on other D630/NVidia Systems or know what I can change in order to make it work on my machine ?

 

xbench download:

 

Homepage: http://xbench.com/Xbench_1.3.dmg

Alternative: http://www.heise.de/download/ddwl32870

 

 

Thanks for any Hint

 

Update:

Wrong DSDT File - In the First Line of the DSDT the Intel GFX Card was mentioned

So I`m currently looking for a dsdt for lion with d630 with nvidia 135m @1440x900 ... will reinstall the system then ...

Link to comment
Share on other sites

When running xbench 1.3 and selecting OpenGL, frames are only rendered when moving the xBench Application Window.

System NVidia D630, T9500CPU, 1.8Bios, 2GB Ram, 1440x900 Resolution.

 

Anyone can test this behaviour on other D630/NVidia Systems or know what I can change in order to make it work on my machine ?

 

xbench download:

 

Homepage: http://xbench.com/Xbench_1.3.dmg

Alternative: http://www.heise.de/download/ddwl32870

 

 

Thanks for any Hint

 

Update:

Wrong DSDT File - In the First Line of the DSDT the Intel GFX Card was mentioned

So I`m currently looking for a dsdt for lion with d630 with nvidia 135m @1440x900 ... will reinstall the system then ...

 

Did you get the right DSDT for your model?

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...