Jump to content

Gigabyte Z370 Gaming 7: no longer booting macOS


esmith1966
 Share

Recommended Posts

Please help...

 

Gigabyte Z370, 64 gig RAM, 9900k CPU, Radeon 580

Working stable for years...

 

Suddenly my desktop stopped booting into OS X...

Initial determination, it was a dead power supply.

Swapped out power supply

 

THEN

 

System boots only for around 5-6 mins.

Thought it was thermal issue with AIO Corsair H60

replaced that

 

THEN

 

System still only boots for around 5-6 mins

did clean install to SSD (it was able to install this for some reason)

 

NOW

 

Still only booting for around 5-6 mins

 

Testing RAM now...

 

Unsure what else to do...

 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

What do you mean by "only boots for around 5-6mins"? Does the computer:

  1. complete the boot, reach the macOS desktop and then fail/crash/freeze after 5 to 6 mins?
  2. fails to complete the boot after waiting for 5 to 6 mins?

Please describe the issue in details. Logs, copy of bootloader EFI folder, details of last action before the problem 1st occurred, etc. would be most useful if you want any sort of troubleshooting and assistance.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...