Jump to content

Latitude 12 7275 (Core m7 & HD 515): no graphic acceleration in Mojave


abeKh
 Share

Recommended Posts

I have MacOS mojave installed, but unable to get full graphic acceleration (HD515 stuck at 31mb)

 

I have increased prealloc DVMT using JakeLo's guide.

 

This machine should be the same config as e7370. so, used a few files from other guides.

 

EFI attahced able to boot with -igfxvesa, but removing that arg; I can't boot (verbose pic uploaded)

 

I attached my EFI, any guidance is appreciated.

 

 

 

PXL_20211219_033942286.jpg

EFI-workingboot.zip

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

According to Dell, no such thing as a Latitude E7275 but a Latitude 12 7275 (tablet/2-in1 model) so thread renamed and moved to the relevant section.

 

Your Clover config needs some serious clean-up, it's full of unsuitable stuff.

For audio/LAN/SD card reader, it all seems to be Realtek but you'll have to provide the exact model of hardware components (or PCI ids for subsequent identification).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...