Jump to content

D820 firewire problems


valelaci
 Share

Recommended Posts

Ciao,

I have 10.7.5 system correctly installed on a D820 nvidia, everything is working but the firewire card is only detected by System Profiler but not working.

Is there any way to get it work?

The card is a O2 micro Firewire (Vendor ID 1217 - Device ID 00f7).

Link to comment
Share on other sites

I  have the same problem and just posted about it.  (I beleive my machine is a sister machine to yours and is almost identical ok it might be a D830, can't remember - but mine is the Dell D630).  There is supposely a fix to get the PCMCIA Cardreader working. 

 

search "Chun-Nan_PCMCIA kext"

 

Theoretically you could then find a firewire card that works with macosx to get drivers etc.  Hope this helps in some small way. - Thanks!

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

I did some tests some months ago on SL 10.6.8 or Lion. I could get PCMCIA to work but at the expense of networking so quickly gave up. Try a search on the forum, I can't remember how long ago that was but it had to do with some audio or video accessory for a German user. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...