Jump to content
nscxp2005

Screen brightness on HD4000 system

Recommended Posts

Hi all,

 

I have manage to get my HD 4000 working using the latest Clover and EDID, but the only issue I have now is the screen is dimmed and supposedly at full brightness.

 

Anyone know how to get the brightness to work properly?

 

Also is there a way to check if QE/CI is enabled?

 

Thanks

 

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can verify full graphics acceleration in the usual manner: translucent Finder's bar, clicking in & out of LaunchPad, DVDPlayer Supported Features, etc.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

what version of OS X are you running?

10.12.4 breaks IntelBacklight and ACPIBacklight, assuming that's what you're using .
Follow the readme.txt in the attachment for instruction to fix it

BrightnessFix.zip

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

My display is still dimmed.

 

When I press the brightness keys the screen flashes white, plus I don't think QE/CI is working.

 

I hope you can help, it would be much appreciated.

 

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...