Jump to content

RageM

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RageM

  1. Hello, I have a fully functional OS X Yosemite 10.10.3, now I want to do update to El Capitan. Rufabf, can you make a "update guide", what I need to make this update? In first post you wrote example how to install OS X from beginning, but what with updates? Thanks!
  2. Success! I put my SSD to 1st disk dock (earlier was in DVD-rom slot place), and now speed is grate We have one SATA 3 and one SATA 2 ports on K55VM?
  3. In TRIM OF mode I have the same results in speed test. System load faster with TRIM ON.
  4. Hi, thanks for solution, sound come back EDIT: I have a question about TRIM and SSD . My Crucial M500 240GB have a bad performance in speed test. Probably I have TRIM enabled but transfers looks no good. What can I do? Maybe some kext?
  5. I have solution, \EFI\CLOVER\CLOVERX64.efi, "/" - no, "\" - yes Now Yosemite boot fine! I have another problem, after SLEEP mode I don't hear sounds, when I restart sound come back, any idea?
  6. hmmm, double EFI? (/EFI/EFI/...) Another case, how much memory should be in HD4000 intel graphic card? In "about this mac" I see 1024mb. EDIT: I tried like you wrote, but not work
  7. Hi, yes it's there, to be sure I put there all files one more time. So, any sugestion? Only I have a problem like this? I attach config.plist from EFI/CLOVER/ <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>ACPI</key> <dict> <key>DSDT</key> <dict> <key>Debug</key> <false/> <key>DropOEM_DSM</key> <false/> <key>Fixes</key> <dict> <key>FixShutdown_0004</key> <true/> </dict> <key>Name</key> <string>DSDT.aml</string> <key>ReuseFFFF</key> <false/> </dict> <key>SSDT</key> <dict> <key>DropOem</key> <true/> <key>Generate</key> <true/> </dict> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key> <string>slide=0 kext-dev-mode=1</string> <key>Debug</key> <false/> <key>DefaultVolume</key> <string>Yose</string> <key>Legacy</key> <string>LegacyBiosDefault</string> <key>Secure</key> <false/> <key>Timeout</key> <integer>0</integer> <key>XMPDetection</key> <false/> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>Audio</key> <dict> <key>Inject</key> <string>3</string> </dict> <key>USB</key> <dict> <key>AddClockID</key> <true/> <key>FixOwnership</key> <true/> <key>Inject</key> <false/> </dict> <key>UseIntelHDMI</key> <true/> </dict> <key>GUI</key> <dict> <key>Language</key> <string>es:0</string> <key>Mouse</key> <dict> <key>DoubleClick</key> <integer>100</integer> <key>Enabled</key> <true/> <key>Mirror</key> <false/> <key>Speed</key> <integer>2</integer> </dict> <key>Scan</key> <true/> <key>ScreenResolution</key> <string>1366x768</string> <key>Theme</key> <string>maverick</string> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <true/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> <key>ig-platform-id</key> <string>0x0166000a</string> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>AppleRTC</key> <true/> <key>AsusAICPUPM</key> <true/> <key>KextsToPatch</key> <array> <dict> <key>Find</key> <data> gxnUEQ== </data> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Replace</key> <data> AAAAAA== </data> </dict> <dict> <key>Find</key> <data> QVBQTEUgU1NE </data> <key>Name</key> <string>IOAHCIBlockStorage</string> <key>Replace</key> <data> AAAAAAAAAAAA </data> </dict> <dict> <key>Find</key> <data> hAjsEA== </data> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Replace</key> <data> AAAAAA== </data> </dict> <dict> <key>Find</key> <data> hBnUEQ== </data> <key>Name</key> <string>AppleHDA</string> <key>Replace</key> <data> cALsEA== </data> </dict> </array> </dict> <key>SMBIOS</key> <dict> <key>BiosReleaseDate</key> <string>21/03/12</string> <key>BiosVendor</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BiosVersion</key> <string>MBP91.88Z.00D3.B00.1203211536</string> <key>Board-ID</key> <string>Mac-4B7AC7E43945597E</string> <key>BoardManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>BoardType</key> <integer>10</integer> <key>ChassisAssetTag</key> <string>MacBook-Aluminum</string> <key>ChassisManufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>ChassisType</key> <string>08</string> <key>Family</key> <string>MacBook Pro</string> <key>Manufacturer</key> <string>Apple Inc.</string> <key>Mobile</key> <true/> <key>ProductName</key> <string>MacBookPro9,1</string> <key>SerialNumber</key> <string>C02LW984F1G4</string> <key>Trust</key> <false/> <key>Version</key> <string>1.0</string> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key> <string>YES</string> </dict> </dict> </plist> It's ok?
  8. Hi, I have a litlle problem. Everything go fine, but after 10.10.3 update (from 10.10.1) my Clover boot from Mackintosh HD won't start, automatically start Windows from second disk. When I boot from pendrive, OSX load perfectly and all devices work fine. What can I do?
×
×
  • Create New...