Jump to content

zekica2

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zekica2

  • Rank
    Private First Class
  1. Many thanks for that. I managed to boot the installer by adding the memory smbios details, turning on kernelpm (it seems that MSR is locked in the bios)and removing some DSDT patches from the config. Once and if I have everything set up, I'll create a guide.
  2. I have a Lenovo ThinkCentre M910x and I'm trying to install macOS Mojave on it. I'm stuck at "End RandomSeed +++++" while trying to boot the intaller I tried every one of OsxAptioFixDrv, OsxAptioFix2Drv, OsxAptioFix3Drv and AptioMemoryFix (while having FixHeaders enabled). BIOS version is 1.28 I have attached the complete EFI folder on USB Flash I'm using trying to boot the installer (on another USB Flash). The system has: i5-6500 GPU: Integrated HD 530 8GB DDR4 in slot ChannelA-0 running at 2133 MHz Audio: ALC294 Ethernet: I219-LM NVME Intel SSD 6000p Wi-Fi: Intel Wireless-AC 3165 (but I don't plan on using it) I have attached the complete origin DSDT/SSDT for this PC if that helps. Can anyone help? origin.tar.gz EFI.tar.gz
  3. I have found the way to boot: Move "FixHeaders" back inside ACPI/DSDT/Fixes Thank you. It now works correctly with AppleHDA. It works with the latest 10.13.4 and Security Update 2018-001. Here is the config.plist for reference. config.plist.zip
  4. Thank you, but with these, it doesn't boot, does this screencap help? Is there a way to retrieve the complete log?
  5. Here it is. CLOVER.zip
  6. I have E5470: Intel i5-6300U with HD520 (no dedicated graphics) No trackpoint Bios version 1.7.3 I need patched DSDT files for High Sierra. With the others I found, it boots, but sound works only using VoodooHDA, and there are other small issues. Attached is the ACPI/origin extracted using the Clover F4 method. origin.zip
  7. zekica2

    [SOLVED] E5450 High Sierra Boot

    Thank you for your help! I have managed to make everything work (except WIFI, but that's ok).
  8. zekica2

    [SOLVED] E5450 High Sierra Boot

    FixHeaders was already enabled, but FixRegions wasn't. The installer now boots correctly. I'll mark the topic as solved once I install the OS.
  9. zekica2

    [SOLVED] E5450 High Sierra Boot

    Thanks, but with these ACPI patches and the new config I get the following
  10. zekica2

    [SOLVED] E5450 High Sierra Boot

    I'm trying to install High Sierra on Dell Latitude E5450 Intel i5-5300 with HD Graphics 5500 (no dedicated GPU) The Bios Version A07 SATA SSD (Samsung EVO 850) that is in AHCI mode I have tried using bootpack from: https://osxlatitude.com/index.php?/topic/10207-e5450-fresh-install-high-sierra-and-few-problems/ But I'm stuck at "Still waiting for root device" (the attached screen is exactly before the message). Here are the "origin" AML files (from my system) and the clover folder (removed binaries but kept all info.plist for kexts to fit in 2MB). Clover version is rev 4330 (UEFI mode). BIOS DVMT is set to 64MB (using the utility that I can't remember the name since I set it up for Sierra) I even tried cloning the USB stick (install partition) to the SSD and booting from there, but the same happens. What am I doing wrong? Thank you in advance. Note: I had Sierra successfully installed on this laptop, and I have High Sierra successfully installed on another E5470 with Skylake booting with the same Clover version. e5450-origin.zip e5450-clover.zip
×