Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'e5450'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 11 results

  1. Hello, I have plus E-Port on my E5450 and i have some problem with DP Connection. When i try to use DP on the e-port, monitor say display port no signal. In window 10, same HW config, dp out 4K @60Mhz on my asus monitor . ( i exclude cable problem) When i boot with lcd close, dp connected, i see boot screen at mojave statrtup but it never switch to graphical mojave login screen on my monitor. When i boot with lcd open, evry thing work but i have display port no signal on monitor I inspect ioreg entrys, on FB0 is use for ldc (monitor applebacklightdisplay),
  2. Hello, I have Latitude E5450 Intel core i7-5600 @ 2.6 GHz with a 1080p laptop screen. I try to install Mojave, no panic at clover boot but when the welcome screen from apple was bad. Could you tell me what is wrong ? Thanks a lot Jean-Luc
  3. Hello people, i am totaly new to this website and for years i have been trying different to dual boot or simply have macOS on my Dell Latitude E5450. If there is anyone out there who can help me, please response. Thank you very mcuh!
  4. Greetings.. Picked up an E5450 (i7-5600U/HD5500<366x768>) for the purpose of using as a mobile audio multitrack workstation, only to find out that ProTools 11 is only supported to the end of Yosemite. I've searched the forum base as well as the bootPacks, and it seems like things only get started with this series at El Capitan. I tried booting, but KP'd rendering the image shown in the attached picture. Am I barking up an impossible tree? Thank you. 5450 KP.zip
  5. Hi guys 0 successfully upgraded to Mojave on my Dell E5450 - update went smoothly however lost sound. Originally on the ALC293 however in a way to enable audio installed AppleALC with whatever green kext and disabled the patches in config plist however no luck. Hoping I can get some help ? CLOVER.zip
  6. Hello, I retry the installation of OSX on my Latitude E5450. This model has: · CPU Type Mobile DualCore Intel Core i7-5600U, 2600 MHz · Motherboard Chipset Intel Wildcat Point-LP, Intel Broadwell · RAM: DDR3-1600 DDR3 SDRAM · VIDEO Intel HD Graphics 5500 · Audio Adapter Realtek ALC293 @ Intel Wildcat Point-LP PCH - High DefinitionAudio Controller [F-0] · Network Adapter WLAN Dell Wireless 1707 802.11b/g/n (2.4GHZ) · Network Adapter LAN Intel(R) Ethernet Connection (3) I218-LM · BIOS
  7. Hello. My laptop Dell E5450. BIOS A19. Video - only HD 5500 Install - everything ok exept install kext. No audio. Wifi too. DW1560 Use guide from https://osxlatitude.com/index.php?/topic/9519-solved-getting-dw1550-dw1560-dw1830-to-work-on-sierra/ My clover folder - below in attach file kext from LE copy to L/E - 5 kext Please help fix this problem EFI.zip
  8. I'm trying to install High Sierra on Dell Latitude E5450 Intel i5-5300 with HD Graphics 5500 (no dedicated GPU) The Bios Version A07 SATA SSD (Samsung EVO 850) that is in AHCI mode I have tried using bootpack from: https://osxlatitude.com/index.php?/topic/10207-e5450-fresh-install-high-sierra-and-few-problems/ But I'm stuck at "Still waiting for root device" (the attached screen is exactly before the message). Here are the "origin" AML files (from my system) and the clover folder (removed binaries but kept all info.plist for kexts to fit in 2MB). Clover version is rev 4330 (UEFI
  9. Hello all! This is the guide I am following: https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8506-dell-latitude-inspiron-precision-clover-guide/&do=findComment&comment=54632 I've been toying with this E5450 for a while now and have finally gotten some progress, turns out I was an idiot and didn't configure the Bios properly: (I missed this) 2. Press F2 to configure the BIOS Sata Operaton -> AHCI Secure Boot -> Disabled Boot List Option -> UEFI. Enable Legacy Option Rom Apply and Exit So now I am getting I'm getting past the initial loading but it bombs out with this k
  10. Hello All. Thanks to the Shared Knowledge I have manage to Installed El Capitan on my E5450 using Clover with the bootpack posted on previous. post https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8180-yosemite-on-e5450/page-3 I am still having issues with Graphics and Network: Graphics Issue: graphics are flickering like when it runs on save mode. I notice the following message on verbose mode: [iGPU] Graphics Driver failed to load could register with FrameBuffer. I guess Graphics driver is not loading when booting. Network Issue: Intel Wifi will have to be replaced but I
  11. Hi all Have been reading through the 2 other e5450 posts trying to work out how to get Yosemite up and running properly on my E5450, and have managed to complete the install using Clover. Specs are as follows: DELL Lattitude E5450 i5-5200U Broadwell 2.20Ghz 8GB RAM Intel HD 5500 1080p touchscreen 500GB HDD (not SSD) Using the latest Clover. Installed Clover using Install for UEFI booting only option. Added HFSPlus-64.efi Added FakeSMC.kext, GenericUSBXHCI.kext, VoodooPS2Controller.kext. Added config.plist Set ig-platform-id to 0x16160002 The main issue is that the
×
×
  • Create New...