Jump to content

Cyber_Redeem

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cyber_Redeem

  • Rank
    Advanced Member
  1. Hello and Happy New Year. I am using the bootpack. After checking step by step to see what is triggering a correct boot-up I noticed When I only drop OEM SSDT everything gets recognized but now it hangs after Sound recognition I have made several changes I will start over again to make it clean. Question. Do I have to relocate the Kexts to s/l/e and l/e respectively after the Installation? Cheers.
  2. I forgot to ask if that DSDT/SSDT patched is from the one I provided from my laptop on my first post. Thanks Again.
  3. Thanks. That did the trick. I get a Garble Screen Right before the logon screen but it works. I have to inject with clover shutdown and Lan. Now I have to replace the wifi. Cheers.
  4. Hello. I added the following to my config.plist base on a post from another site: <key>ig-platform-id</key> <string>0x16160002/0x16160000</string> I notice that the graphics are recognized but with an error related to backlight. (please see the screenshot) I wonder if this can be resolved by having my DSDT and SSDT patched. Please advice. Cheers
  5. Ok Got the Network Inserting the kext on "Other" Folder. Now to work the Graphics I will keep you posted. Thanks
  6. Thanks for your help. Is Hd5500. I will follow the DVMT guide and Get back to you. What about the ethernet not being recognized? Thanks in advance
  7. Hello All. Thanks to the Shared Knowledge I have manage to Installed El Capitan on my E5450 using Clover with the bootpack posted on previous. post https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8180-yosemite-on-e5450/page-3 I am still having issues with Graphics and Network: Graphics Issue: graphics are flickering like when it runs on save mode. I notice the following message on verbose mode: [iGPU] Graphics Driver failed to load could register with FrameBuffer. I guess Graphics driver is not loading when booting. Network Issue: Intel Wifi will have to be replaced but I notice that the wifi card it is smaller card than the BCM that I used for my M4600. Do you know which card should I buy? Ethernet is not being recognized at all I have attached my Original ACPI Files using F4 on Clover for possible patching help. Any Help is much appreciated... Happy Holidays to all. ACPI.E5450.CyberRedeem.zip
  8. Hi… There is a long time that I don't Play along with Hackintosh…. I am trying to setup Yosmite on my Precision m4600. Can you share your Process… thanks…. PS. I am getting a "panic (cpu2 caller, etc)" loading up the installer… I prepare the usb clover.
  9. Hello Team. Long Time No Talk with you Guys Please find attach the Extra Folder I put together for OS X 10.9 Setup on Dell Precision M4600. Extra.zip Just Prepare the USB with My Hack. then Run My Hack again and Setup the Attached Extra Folder on the OSx Mavericks Installation USB. Use again the Extra Folder Finishing the OS x Mavericks installation on your M4600. Good luck
×
×
  • Create New...