Jump to content

atgm

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by atgm

  1. Pleased to report that the AR5BXB112 works perfectly. It detected and connected to my WEP-encrypted N network without a hitch. Hooked up the antenna cables BWG from left to right -- no clue if that matters at all.
  2. I'll get the AR5BXB112 and try that out, then.
  3. Any ideas on what I can do for a no-fuss full-height mini-PCI card then? If I put it into the WWAN slot, will it work normally?
  4. I wish that had been noted on the wireless card compatibility page so that I hadn't bought it. It's pretty expensive here in Japan. :-/
  5. I have an E6520 on 10.9.2 with an Atheros ar5bhb112 that's detected but cannot find networks, secured or not. Any ideas?
  6. Two problems: Wireless Cannot Find Networks I installed an Atheros AR5BHB112 as recommended on the supported/unsupported card thread. It is detected but cannot find wireless networks. I tried to manually enter my wireless network information, but it could not find it/connect in either clear or WEP modes. My SSID is not hidden. lspci -nn returns: 03:00.0 Network controller [0280]: Atheros Communications Inc. AR9300 Wireless LAN adaptor [168c:0030] (rev 01) I've tried running MyFix quick and full and have rebooted several times with no success. The old Dell card had two antenna hookups for ch 1 and 2; I attached those to ch 1 and 2 on the Atheros card. There was a third cable that was unused; I attached that to ch 0 on the Atheros card. Is this where I went wrong? Keyboard Layout Is Not Saved I use a Japanese keyboard layout. When I reboot, the computer reverts to a US layout and I have to go to Keyboard Settings to redetect it. Is there a way to permanently set it to a Japanese layout?
×
×
  • Create New...