Jump to content

oldlight

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About oldlight

  • Rank
    Private

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ha Noi, Viet Nam
  • Interests
    Hackintosh, Programming, Football...
  1. Well, I finally re-install vanilla AppleIntelFramebufferAzul.kext. In Clover, I inject Intel, set igig-platform-id, inject EDID with custom EDID. Now I have QE/CI... Still, the AppStore Login error to go ....
  2. No, Also I could not log in to Appstore
  3. How can I check if I get graphics acceleration, Jake Lo? You mean QE/CI? Thank you
  4. Thanks Jake Lo. I will try and report back...
  5. @pokenguyen and everybody: I upgraded my old 7537 running Mavericks to Yosemite and Clover to latest. Everything was fine after some trouble upgrading Clover. After that I recognized I have Intel HD 5000... Also I have to run UEFI from internal of EFI before I can boot normally to Yosemite in my HDD. Please suggest, since I've also got screen flickering every times some media playing (flash, pictures...). Thank you very much.
  6. Hi pokenguyen, I read about Optimus. So sad that we couldn't do anything about nVIDIA Geforce GT 750M. One more thing, How can I make my Audio work? I couldn't see it in System Preferences\Sound. Thank you.
  7. Hi again pokenguyen, I wonder if I could use NVidia GeForce 750M on my 7537 running Mavericks? Thanks
  8. I've just bought an ASUS USB-N10. Wifi works flawlessly in Mavericks.
  9. Hi pokenguyen, Thanks a lot for your great details GUIDE. I installed Mavericks successfully on my Dell Ins 15r 7537. One thing that I miss is my WiFi card, which is so sad an Intel one. Do you have any suggestion of alternate suitable card, TP-LINK or something? (for example: TP-LINK TL-WN722N) Thanks in advance.
×