Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Nvidia Quadro NVS 135m'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi everyone, Got a new D830 but I'm facing multiples issues to get the setup works. It's a sandard Dell D830 Nvidia Quadro NVS 135M serie with Core2Duo T7250 2Go RAM. BUT : The LCD is dead so I've remove it and it's now connected to an external LCD Scrren via VGA outpout AND : No internal Drive, so I use an external USB disk with 1 MBR partition for Windows 8.1 and 1 MBR partition for Mavericks HFS+ journalised. AHCI support (useless in my case) is enabled and the BIOS settings are those given by your Install Guide for D830 systems. I first tried to create an USB install
×
×
  • Create New...