Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'R6520'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 1 result

  1. OK so I had Maverick 10.9.2 running OK on my 6520. Then I upgraded via update app to 10.9.3 and forgot too do myhack before rebooting. So I was booting to a black screen. I used imicks recovery and delete kext tutorial to boot into single user and delete a few problem kext and was then able to boot into safe mode. I tried updating chameleon. Not sure that worked or not. Now Im stuck in a bootloop and can't access anything from bootmenu.... Thanks for the awesome write-up imick!!!! I was running Mav 10.9.2 for a while without issues. After update i was seeing tons of errors on appleacpibatterysomething.kext and I forget the other one. It was another support kext like the battery one. Once I removed them both I was finally able to boot into safe mode I used to have access to my Hackintosh, but its in storage while Im living in a super small location for a while. Any ideas what to try? .
×
×
  • Create New...