Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '10.9.3'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hey everyone. I'm currently running a 6420, i5, HD3000 and everything is working pretty damn well. The only issue i have is that I will lose microphone input after putting the system to sleep. I thought I saw a post on this once before but I couldn't dig it up. Anyone else run into this? Is there a fix? Should I switch VooDooHDA.ktexts out with another version? Any guidance is appreciated!
  2. OK so I had Maverick 10.9.2 running OK on my 6520. Then I upgraded via update app to 10.9.3 and forgot too do myhack before rebooting. So I was booting to a black screen. I used imicks recovery and delete kext tutorial to boot into single user and delete a few problem kext and was then able to boot into safe mode. I tried updating chameleon. Not sure that worked or not. Now Im stuck in a bootloop and can't access anything from bootmenu.... Thanks for the awesome write-up imick!!!! I was running Mav 10.9.2 for a while without issues. After update i was seeing tons of errors on a
  3. Hello everyone, I just installed OS X Mavericks on my latitude e6400 with myhack. I tried to install a graphics kext for my intel gm45 graphics, and in the guide, it told me to replace my boot.plist. I replaced it with the one provided, but when I rebooted, it said that it was late by xxxxx seconds, and I had to use forcewake=Y to override. I entered in this boot flag, but after a second, my computer just restarted and came back to the charms lion boot screen. I don't have access to a Mac anymore to create an installer to reinstall, so what should I do? Thank you in advance! Latitude e
  4. Hi all, First of all thanks Jake Lo for the great guide ! I installed following your guide https://osxlatitude.com/index.php?/topic/5641-dell-latitude-e6430-e6230-intel-mavericks/ My system is Dell E6530, i7-3540, HD4000, 1920x1080 My current version is Mavericks 10.9.3, I upgraded from 10.9.2 My problem is that I do not have sound working at all and I am using the latest AppleHDA you provided, Apple HDA provided for 10.9.2 also doesn't work (it didn't for 10.9.2 either) These are the lines containing AppleHDA from system.log Jun 15 12:03:06 Cristians-MacBook-Pro.local com.app
  5. Apple released OS X 10.9.3 today. Its available in the Mac App Store, or available as a standalone and combo update. You can get the delta and combo update here: http://support.apple.com/downloads I haven't installed it yet, so I'm not 100% sure what is updated. Also included in the update is iTunes 11.2. Some features in the 10.9.3 update: Improves 4K display support on Mac Pro (Late 2013) and MacBook Pro with 15-inch Retina Display (Late 2013) Adds the ability to sync contacts and calendars between a Mac and iOS device using a USB connection Improves the reliability of VPN c
×
×
  • Create New...