Jump to content
PaintArm

[SOLVED] AppleHDA Audio stopped working since update to 10.13.6 - Optiplex 3020 MT with GTX 1050 TI

Recommended Posts

So, like most other people I have updated from 10.13.5 to 10.13.6. Everything is working great, including my GPU except since updating my audio no longer works.

 

It no longer outputs over DP/HDMI. The only options I have are Hue Sync and my Apple TV.

 

I have tried updating the AppleALC and Lilu kexts to the latest versions, rebuilt the permissions but still nothing.

 

Any help would be appreciated.

 

Thanks guys

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like you added a couple patches for the eGPU and HDAU for HDMI with layout-id 1 but also have HDAU defined in SSDT-7.

You also have USB patched in the wrong location that's causing a lot of errors.

Fix your DSDT above. Give it a try

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh ok. Not sure what I did to cause that then. Thanks for the help dude. Will the ssdt change everything or do I have more to do with regards to the usb patch?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...