Jump to content
Sign in to follow this  
physalp

Help Clover Catalina E6540

Recommended Posts

 

Hello,

 

first success after several tests today with clover 4960

no wifi, i used to mojave (installed through an EFI found on your forum). Ar9285Injector.kext (card bought on amazon)

 

what solution would you advise me?

 

I would also need explanation for acpi patches Thank you for all the help I already found on your forum

 

Capture d’écran 2019-06-09 à 19.03.16.png

EFI.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have it working also on E6540 but no audio or USB as yet !, do you have these working? 

 

I also have a black bar and UI paint issue as you drag Finder, it seems we have incompatible graphics ! I would like to use either AMD Graphics Card or HDMI4000

 

I have posted my origin and darwindumps here if someone could assist.

 

 

Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/10/2019 at 3:16 AM, physalp said:

I would also need explanation for acpi patches Thank you for all the help I already found on your forum

 

I initially tried the attached EFI and it was booting fine but I am just wondering if you have changed the original attached EFI because its no longer booting my E6540? If you did change it could you please post the initial attached one. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...