Jump to content
PayPal donations: [email protected] ×
sybir

Dell 5400: stuck booting the Catalina USB installer

Recommended Posts

Hi friends 

 

I got a fresh Dell 5400 with i7-8665u / 32GB Ram / UHD Graphics 620. I wanted to install macOS Catalina.

I used clover from dennisc's post and bios settings from Hervé's post.

 

It stopped on such errors:

ApplePS2Contoller: Notification consumer published: ApplePS2Mouse

 

2019-11-17 23.12.07.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please post a compressed copy of your Clover EFI folder. There must be something wrong with your settings, most likely in the Clover config.

 

Can you also specify what NVME SSD you have since some models still prove to be incompatible with macOS or troublesome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, All

 

Have any solution or EFI for this Latitude 5400? I have the same issue and do not know how to solve it. Thank you all so much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had same issue with installer being stuck at the start without any real panic. I had to replace AptioMemoryfix with AptioFix3Drv in uefi drivers, then I got quite ahead (some more issues, but working on those now).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...