Jump to content

XPS 2720: Questions


piters35
 Share

Recommended Posts

Use any DSDT or SSDT patches for this config ? Or any special settings in BIOS ? I Install Sierra 10.12.6  with all attachted kexts and config .plist  but NO HD 4600 acceleration ... I get full resolution 2560x1440  but no graphic accelerated so scrolling is very slow. My Dell XPS 2720 with i7-4770S .

What version of clover ? Even try three bios version up to A15 but no progress.  

Link to comment
Share on other sites

@piters35 @asergey63 I am trying on BIOS A13 now after no success with A15, and I cannot get Clover to start installing with either, it starts up into Clover but once I start the install it pauses for a little bit then restarts to the Dell splash screen.  What Clover Settings are you using to get the install completed and booting?

 

thanks!

 

 

Link to comment
Share on other sites

@Jake Lo I've tried all 4 of the AMImem fixes, and each one it just stops at all ++++++++ in verbose mode, which causes a reboot. I'm using Sierra using terminal install method and Clover 4700 (most recent), which uefi64 files should be in the clover folder?  thanks!  

 

I've also switched out VFS for HFS+ and neither work.

 

Can someone upload there working clover zip so i can try it on mine?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...