Jump to content

Dell E7440 macOS Catalina 10.15.4 upgrade problem


Recommended Posts

Hi,
On a Dell E7440, I wanted to upgrade from macOS 10.15.3 to 10.15.4. When the system reboots and I try to boot from the “data” partition, the apple logo appears but nothing happens after that. Clover 5103 is installed and I am using the latest Kexts.
Does anyone have any idea what the problem might be?
Thanks for the help!
Balazs

Link to post
Share on other sites
  • Administrators

Yeah, I wonder why we bother with an FAQ section that most people are too lazy to even consult... 

 

It is not always necessary need to update Clover. I found it's only required on most recent platforms, probably Skylake onwards. I could update to 10.15.4 on my old C2D desktop + Ivy Bridge laptop with older versions of Clover (r5093 and r5103 respectively).

 

OP would be well advised to boot in verbose mode to see where the boot process hangs... I've also posted boot parameters to use during the update process in the 10.15.4 announcement but that probably wasn't read either.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...