Jump to content

merged threads - D630 troubles...


joemax
 Share

Recommended Posts

I'm making a little progress, but I cannot open up the system preferences and wonder how I can get around it so I can fix it.

 

I noticed that the BIOS updater for the Dell 630 is an "exe" file implying it needs windows to run, but what if I don't have windows installed yet?

 

How long should I wait before assuming a hung install when the screen says about a minute with registering updated components taking forever?

 

 

3 threads - why u dont post in one???

Link to comment
Share on other sites

I'm making a little progress, but I cannot open up the system preferences and wonder how I can get around it so I can fix it.

 

I noticed that the BIOS updater for the Dell 630 is an "exe" file implying it needs windows to run, but what if I don't have windows installed yet?

 

How long should I wait before assuming a hung install when the screen says about a minute with registering updated components taking forever?

 

 

3 threads - why u dont post in one???

 

Not knowing how your forum is managed, I assumed that different people were involved in different areas, but going forward I will try and get it together as ONE INSTALL issue, or something like that.

Link to comment
Share on other sites

create a bootable dos usb stick - try freedos - boot into dos - flash bios by typing the exactly name followed by enter:

 

D630_OSX.EXE --> Enter

 

Well, it breaks my system totally, although the flashing worked and I do see the Apple Logo. Any tips? I used the Nvidia which is what I have

Link to comment
Share on other sites

if your still having issues with prefpanes go to the beginning of the edp 1.8 topic, theres a patch for prefs.

Well, I reinstalled the bios version 17 which works fine, except for wireless, so I'm not sure why this is an edp issue but I will read it, thanks.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...