Jump to content

Black screen on UEFI Clover! | E6420!


lonrot
 Share

Recommended Posts

I followed this guide step by step, this my clover setup and got stuck on the bios menu, the UEFI doesn't show a boot list to choose the USB drive.

 

Screenshot:

http://i.imgur.com/OkdN9Ri.jpg

 

The boot sequence is set to UEFI. But F12 won't show any option to boot via USB,

so I added these options on the UEFI Boot sequence:

 \EFI\BOOT\BOOTX64.EFI

And

\EFI\CLOVER\CLOVERX64.efi

Both return a black screen.

 

What am I doing wrong?
 

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

If you're following the guide closely, you'll notice that for SandyBridge, I have use Legacy instead of UEFI. I was not able to get UEFI working with this model.

 

:excl: Note1:  

For Exx20 (SandyBridge models), use Legacy - GUID Scheme. Not UEFI

Install Clover with the following settings in 1: Prepare Bootable USB Drive step 26 above:

  • Install Clover in the ESP
  • Bootloader/Install boot0af in MBR
  • CloverEFI/CloverEFI 64-bits SATA
Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

I don't see a difference in the boot time. As I said, I'm not able to get UEFI to work on this model. Others were successful but I noticed they were dual booting with Windows, so perhaps that's workaround.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Just open up the bottom panel, should just be 1 screw.

No, Intel Wireless is not supported by OS X ( any version).

Go for a DW1510, works out of the box. If you want Bluetooth as well, then go for DW1550.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...